Tegyük fel kötelező... és mi garantálja, hogy érvényes szavazatot ad le? Ha meg érvénytelent ad le, akkor ki bizonyítja be, hogy ő volt az, ha meg nem lehet titokban szavazni, akkor bukott az egész rendszer.
2018. ápr. 2. 02:35
12/20 anonim válasza:
A szavazásnak semmi értelme. Mindig ugyanazé a hatalom, csak a kirakatban lévő bábok cserélődnek.
2018. ápr. 2. 02:59
13/20 anonim válasza:
És mi van azokkal, akik aznap dolgoznak (munkahelyemen ugyan olyan nap, mint bármely másik), elveszett/meg se jött az értesítés, egészségügyi okból nem tudnak elmenni, netán nem is tartózkodnak abban a városban, ahol a szavazatukat kellene leadni?
2018. ápr. 2. 03:45
14/20 anonim válasza:
Az, hogy akkor a fidesz sosem kerülne be a parlamentbe.
2018. ápr. 2. 06:30
15/20 anonim válasza:
Pl. az, hogy baromság. Valaki külföldön van, de random rendszerben, pl. egy kamionsofőr, nem tud szavazni, nem tudja előre hol lesz a szavazás napján. Most jöjjön haza, szálljon ki a melóból és veszítsen egy csomó pénzt?
Valaki nyaralni megy Floridába mondjuk pont akkor. Most szaladgáljon ott mint pók a falon, hogy van - e valahol valami követség, ahol leszavazhat, hogy most melyik lúzer kapjon 1 - 2 % - ot az LMP vagy a Momentum. Jobb dolga sincs a nyaralás alatt.
+1 Ami kötelező, azt én hajlamos vagyok dafke nem csinálni.
2018. ápr. 2. 06:38
16/20 anonim válasza:
Ezt nem lehet ráerőltetni az emberekre, sérti a személyes szabadsághoz való jogot. Én azonnal elköltöznék innen, ha egy ilyen erőszakos államhatalom lenne az országban, amely rám akarja kényszeríteni, hogy mit csináljak a szabadidőmben.
2018. ápr. 2. 08:01
17/20 anonim válasza:
Jézusom, a valaszokat olvasva mar rajottem miert tart az orszag ott ahol.....
2018. ápr. 2. 08:21
18/20 anonim válasza:
"Kire szavazzon az,akinek az elveit egyik párt sem képviseli? "
Mindegyikre. Az érvénytelen szavazat erősebb mint a nem leadott szavazat. Ha majd azt látják a pártok hogy a népesség fele nem kér belőlük
2018. ápr. 2. 08:28
19/20 anonim válasza:
Ha a levélben szavazás, illetve az elektronikus szavazás lehetősége mindenkit megilletne, akkor semmilyen valós érv nem szólhatna az ellen, hogy mindenkinek kötelező leadnia (az akár érvénytelen) voksát. A mellette szóló érveket meg nem sorolom, mert nem ez volt a kérdés.
2018. ápr. 2. 09:48
20/20 anonim válasza:
Most is rengeteg ember van, akit nem érdekel a politika, semmit nem tud, legfeljebb a legfelszínesebb hazugságokat. Ezek az emberek inkább maradjanak otthon, mint hogy felbuzdulva valami hülye hazugságon, szavazzanak egy olyan pártra, akiről semmit nem tudnak a propagandán kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!