Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb magyar párt?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 1. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es prédikációja jó lenne altatónak :)
2018. ápr. 1. 21:17
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért a #10-esből nekem egyértelműen lejött, hogy szarkazmus. Nem értem, hogy miért lett lenullázva.
2018. ápr. 2. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 Igen amúgy.
2018. ápr. 2. 11:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem Jobbik az az egyetlen párt, ami komolyan gondolja az országot. Ő foglalkozik a migrációs kérdésekkel, az egészségüggyel, állatkínzókkal és az oktatással. Ezeket tényleg fel kéne újítani. Bevezettetné a Bérúniót, és így elvileg a minimál bér is jóval megnő. Képviselői nem menekülnek a riporterektől, illetve mindent fejből mondanak, nem egy A4-es papírt olvas fel. Sokak szerint Vona egy iszlám hívő, mert dicsesítette az Allah-t. Allah magyarul Isten. iszlám hívő nem lehet. Vannak olyanok is akik szerint a kerítést lebontaná a jobbik. Azt tudjuk, hogy egyik Jobbik polgármester javasolta a kerítést, sőt kerítés mellé határőrséget is tenne a Jobbik.

Ezeket a Fidesz nem nézi, csak a kerítést meg a Sorost. Már régóta nem láttam, hogy foglalkozna egyáltalán az oktatással vagy az egészségüggyel, mert ez a kettő...hát nem is tudom.

Jobbik lesz az új párt Április 8-án ennyi Fidesz hazudgálások után.

2018. ápr. 2. 11:42
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Lehet Más a Politika
2018. ápr. 2. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Magyarországon csak egyetlen párt van,ami a kisemberek,szegények,középosztálybeliek érdekeit tartja szem elött és ez a Munkáspárt!Az összes többi a gazdagok pártja.
2018. ápr. 2. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Arról a pártról beszélsz, ami a büdös életben nem fogja még a parlamenti küszöböt se átlépni? :D
2018. ápr. 2. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Igazságtalan a világ,azért
2018. ápr. 3. 00:53
 19/22 anonim ***** válasza:

*18

Nem, azért mert már nem kérnek belőlük.

A kommunisták ideje lecsengett. Ez van...

2018. ápr. 3. 01:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Különben pedig firtathatnám, a kommunisták mennyire voltak igazságosak regnálásuk alatt...
2018. ápr. 3. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!