Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy Magyarországon előbb-utóbb politikai gyilkosság fog történni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 21:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
De komolyan nem tűnik fel, hogy egyedül Te értelmezted félre az egész kérdést azáltal, hogy egy mondatot kiragadtál és csak azt szajkózod? Sajnálom, ha nem tudok úgy fogalmazni, hogy az Neked jó legyen, én ennél sokkal durvábbakat olvastam. Szerintem csak rosszindulatú vagy, a kérdésre pedig továbbra sem válaszoltál, de már nem is vagyok Rád kiváncsi. Ha vigasztal, hogy azt hiszed, a koliszobában már a hadsereget szervezem, nekem mindegy. Boldog húsvétot!
2018. ápr. 1. 00:53
 22/26 Bratilla ***** válasza:

Az is politikai gyilkosság, ha politikai megfontolásból összeverekszik két ember és az egyik mondjuk belehal a sérüléseibe? Ilyen volt már sajnos. :(

Viktor nem akarná kivégezni az ellenzéket, Bernadettet meg nem értem ezzel a "megyek a börtönbe, ha győz a fidesz" dumával. Mondjuk néha már én is átok diktatorikus elemeket de ennyire nem szar még a helyzet. Ha mégis, fussunk ebből az országból mindannyian.

2018. ápr. 1. 01:04
 23/26 Bratilla ***** válasza:

Ja, és a kérdés másik fele: akarnák, de nem teszik :D

FB-on meg szerintem ne kövesd tovább a dolgokat, főleg, ha még úgysem szavazhatsz. Akkor már inkább itt a gyakorin, ez ahhoz képest elég lightos és civilizált :D

2018. ápr. 1. 01:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Ne mosakodj tovább, kérdező, egyre szánalmasabb leszel.:D Inkább gondold végig alaposan, mit csinálsz és mit írsz le, az internet nem felejt.
2018. ápr. 1. 01:19
 25/26 Bratilla ***** válasza:

24-es, látszik, hogy értelmes fazon vagy, ne veszekedj már egy gyerekkel, aki rosszul fejezte ki magát EGYETLEN helyen, és ezért mást látsz a kérdésébe, mint amit igazából kérdezett. Ha egy politikai állásponton lennétek,nem cseszegetnéd. Nézz már körül pl. itt is: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..

Itt megverni akarják, de ez is csak elméleti, SENKI nem gondolja komolyan. Nem kellene így egymás ellen fordulni, kiforgatni a másikat és fenyegetőzni a nyamvadt politika miatt, pláne húsvétkor --> ez MINDENKINEK szól, bár tudom, hogy le vagyok sz.rva, de akkor is.

A hülye választás után már talán véget ér ez a káosz, már komolyan az sem érdekel, mi lesz az eredmény, csak ne akarjon már mindenki meglincselni valakit.

2018. ápr. 1. 01:53
 26/26 anonim ***** válasza:

"24-es, látszik, hogy értelmes fazon vagy"

Brühahaahaaaa

2018. ápr. 3. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!