Mennyi az esély arra, hogy Magyarországon előbb-utóbb politikai gyilkosság fog történni?
Az is politikai gyilkosság, ha politikai megfontolásból összeverekszik két ember és az egyik mondjuk belehal a sérüléseibe? Ilyen volt már sajnos. :(
Viktor nem akarná kivégezni az ellenzéket, Bernadettet meg nem értem ezzel a "megyek a börtönbe, ha győz a fidesz" dumával. Mondjuk néha már én is átok diktatorikus elemeket de ennyire nem szar még a helyzet. Ha mégis, fussunk ebből az országból mindannyian.
Ja, és a kérdés másik fele: akarnák, de nem teszik :D
FB-on meg szerintem ne kövesd tovább a dolgokat, főleg, ha még úgysem szavazhatsz. Akkor már inkább itt a gyakorin, ez ahhoz képest elég lightos és civilizált :D
24-es, látszik, hogy értelmes fazon vagy, ne veszekedj már egy gyerekkel, aki rosszul fejezte ki magát EGYETLEN helyen, és ezért mást látsz a kérdésébe, mint amit igazából kérdezett. Ha egy politikai állásponton lennétek,nem cseszegetnéd. Nézz már körül pl. itt is: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..
Itt megverni akarják, de ez is csak elméleti, SENKI nem gondolja komolyan. Nem kellene így egymás ellen fordulni, kiforgatni a másikat és fenyegetőzni a nyamvadt politika miatt, pláne húsvétkor --> ez MINDENKINEK szól, bár tudom, hogy le vagyok sz.rva, de akkor is.
A hülye választás után már talán véget ér ez a káosz, már komolyan az sem érdekel, mi lesz az eredmény, csak ne akarjon már mindenki meglincselni valakit.
"24-es, látszik, hogy értelmes fazon vagy"
Brühahaahaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!