Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy Magyarországon előbb-utóbb politikai gyilkosság fog történni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 21:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%

"Remélem, tisztában vagytok vele, hogy IP-cím alapján beazonosíthatóak vagytok."

Remélem tudod hogy nem ip cím alapján kíván orbán elégtételt venni hanem cakkum-pakk mindenkin aki nem fidesz szavazó

Senki nem buzdít senkit hogy ölje meg azt a férget, a törvény szemében ő is ember, ugyan annyit kapna a gyilkosa mint egy emberért

2018. márc. 31. 22:07
 12/26 A kérdező kommentje:
Hírportálon olvastam egyébként, és ott az ellenzéket féltik, hogy áldozatul esnek valaminek
2018. márc. 31. 22:07
 13/26 anonim ***** válasza:
55%

"Remélem tudod hogy nem ip cím alapján kíván orbán elégtételt venni hanem cakkum-pakk mindenkin aki nem fidesz szavazó "

Csak nagyon ostoba nyomorult, vagy nagyon hazug görény állít ilyet. Nehéz eldönteni, hogy te melyik halmazba tartozol, írásképed alapján inkább az elsőbe.:-)

2018. márc. 31. 22:23
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, ez után már teljesen fölösleges magyarázkodnod:

"A másik, hogy Orbánt nem akarnák már eltakarítani?"

2018. márc. 31. 22:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Olvasd már vissza a teljes kérdést, kérlek szépen! :DDDDDD Nem is válaszoltál rá, csak fenyegetőzöl. Tényleg elképzelhetetlen, hogy elszabadulnak az indulatok, amikor az egész országban ennyire ellenséges és agresszív a légkör és nagypénteken az ellenzéket fenyegetik, facebookon meg a kormányt? Ha azt mondod, igen vagy nem, akkor már válaszoltál is.
2018. márc. 31. 22:30
 16/26 A kérdező kommentje:

"Csak nagyon ostoba nyomorult, vagy nagyon hazug görény állít ilyet."

Ha ezt élőben mondanád valakinek, lehet, te is kapnál pár pofont. De mindenki így beszél mostanában vagy még ocsmányabbul.

2018. márc. 31. 22:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam pár hete a tanár előtt "lesorosbérencezte" egy másik osztálytársam, mert érettségi után lehet, hogy a CEU-n szeretne tanulni.
2018. márc. 31. 22:40
 18/26 Bratilla ***** válasza:

"Amúgy az oké, hogy bármilyen fórumon a miniszterelnök meggyilkolására buzdítani elképesztő sötétségre vall..."

Miiiiiiicsoooooda? Te ezt hol olvastad és hogy gondolod?

Nézz már fel pl. Szél Bernadett FB-oldalára és olvasd el a kommenteket. Meg egyik-másik hír- és médiaoldalnál mintha már tényleg polgárháború lenne.

Egyébként kérdező, nem valószínű, hogy fizikai bántódás éri majd az ellenzéket, csak el fogják őket lehetetleníteni. Orbánt persze sokan el akarják "takarítani", de a fenyegetőzésekkel, főleg ilyenkor a választások előtt, nem kell foglalkozni, ilyenkor mindenki fanatikus. 2 hét múlva lenyugszanak.

2018. márc. 31. 23:27
 19/26 Fave válasza:
Ennyi erővel az ellenzék kinyiffantására is buzdít xdddd vagy azt nem szeretnéd belemagyarázni?
2018. márc. 31. 23:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Gyerekek, nem kell magyarázkodni, teljesen egyértelmű mondatok vannak itt. Kérdező, tőled is. ÉN képes vagyok szöveget értelmezni, még ha nektek nem is megy, pláne, ha 3 szónál többől áll. Amit leírtam, bárkinek a képébe is mondom, nekem ne érzékenykedjen az, aki kívánatos gyilkosságról csacsog, és végképp ne próbáljon engem fenyegetni.:DD Tehát: aki félremagyarázza a miniszterelnök szavait, az vagy végtelenül ostoba, vagy utolsó, hazug féreg. Aki szeretné élőben is hallani ezt tőlem, jelentkezzen.
2018. ápr. 1. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!