Fidesz-Jobbik kormányzás elképzelhető?
Elképzelni el lehet mindent. Én mint aki eddig mindig MIÉP - Jobbik szavazó voltam, azt várnám el a Jobbiktól, hogy akár ezen az áron is akadályozza meg a balliberálisok hatalom közelébe való jutását.
Ez lenne a feladata egy jobboldali - a jobboldalt nevében is viselő - pártnak, hogy ha a Fidesz meggyengül, félretegye az ellentétes érzelmeit és ezt tegye.
De nem, ők LMP, Momentum meg még ki tudja kikkel dörgölőznek össze. Ennek meg lesz a történelmi következmény a Jobbik számára.
kizárt a jobbik-fidesz kormány
ellenben az mszp sek simán beadják a derekukat ha ugy adódik és kormányba tömörülnek a fideszsel.
és ezzel pofán köpik a szavazóiket, és nem mellesleg ha ez ltrejön, akkor ez a fidesz szavazók szemen köpését is jelenti majd
ma 19:08
Fidesz igy is úgy is nyer.
Ezt mondom már hónapok óta mindenkinek,a kampánypénzeket átutalhatták volna a számlámra..
"Fidesz igy is úgy is nyer.
Ezt mondom már hónapok óta mindenkinek,a kampánypénzeket átutalhatták volna a számlámra.."
Ugyanúgy fog koppanni a fidesz a megvásárolt szavazataikkal és szétcsalt választással mint hódmezőn. Majd lehet ide visszahivatkozni hozzám ápr. 9.én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!