8 év kormányzás után miért kell még mindig az előző kormányra hivatkozni?
Ha valaki azt firtatja, hogy miért van ilyen állapotban az egészségügy vagy az oktatás a fideszes válasz az, hogy a szocik sem oldották meg a problémát. A fidesznek is volt 8 éve a megoldásra. Miért nem tették meg ?
A nyugdíjasok esetén is mindig az a fideszes kommunikáció, hogy a szocik elvették a 13. havi nyugdíjat. 8 év eltelt. Dübörög a gazdaság. Miért nem adja vissza a fidesz a 13. havi nyugdíjat, ha annyira szúrja a szemét, hogy a szocik elvették.
Mert becsapják az emberek saját maguk!
Mondogatják magukba hogy jajj de jó a fidesz, de nem igaz, ehelyett az ellenzékre és az előző pártokra fognak mindent.
Tisztelet a kivételnek!
Ezeket csak azért ismételgetik hogy legyen mire fogni, 8 év az k***a sok idő, száz milliárdokat tüntettek el, amiből futotta volna mindenre szerintem, még az Aggtelek felé vezető rossz utakra is...
A nyugdíjasok meg menjenek a francba, nem attól lesznek előrébb hogy volt-e vagy lesz-e 13.havi nyugdíj. Még a dolgozó ember sem kap 13. havi fizetést, most ezeket akarja megvezetni orbán mert sok a hülye öreg.
OK. Hasonlítsuk össze a teljesítményeket. Mi legyen a mérőszám ? Az egészségügyre vagy oktatásra költött pénz GDP-hez viszonyított aránya megfelel ?
Ha nem, milyen mérőszámot használjunk ?
Kérdező
Mégis mit vársz?
Szerinted valaha bármelyik politikus be fogja ismerni, hogy képtelenek megoldani ezeket a problémákat?
Lehet, hogy a kormánypárti nővérek jelentős béremelésben részesültek, de én inkább azt hallottam hogy béremelés után néhány száz forinttal nőtt csak a dolgozó nettó keresete.
Az pedig nem magyarázat, hogy az egyik jogcímen adtak a másikon meg elvettek. A lényeg a végeredmény.
A szuper kórházakban meglátjuk mennyi lesz a racionalitás. Ha akkora lesz a kihasználtságuk mint a stadionoknak, akkor tényleg jó helyre került a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!