A FIDESZ az oka mindennek? Van kiút? Melyik párt mit ígér?
Nem nagyon értek a politikához, szavazóképessé nemrég váltam. A tisztánlátás végett leírná valaki, hogy mi folyik itt, a többi pártnak mennyire lehet hinni és van-e remény?
Azzal tisztában vagyok, hogy vannak, akik nagyon szeretik a FIDESZt, s vannak akik ki tudnák nyírni az egész bandát. Az utóbbiak szerint az előbbiek buták, hogy beveszik a párt sok hazugságát.
A miniszterelnök azzal próbálja magánál tartani a hatalmat, hogy az ő pártja nem fog beengedni menekülteket. Na de nem engedett már be így is? (Olvastam valahol, de nem tudom, hogy mennyire megbízható)
A többi párt is hasonlóképpen lopna szerintem. A korrupció nem tud egy ilyen országban megszűnni. Balgák vagyunk, ezt nem tagadhatom.
A szüleim nagy erőkkel próbálnak rábeszélni, hogy szavazzak a kormány ellen, mert majd akkor milyen ó lesz nekünk. Sajnos én csak abból tudok kiindulni, amit látok, és az nem más, mint hogy a többi párt beengedné a menekülteket, ami egyértelműen sz.r lenne a társadalomnak, a c.gányok mellett a migriket is nekünk kéne eltartanunk.
Na de mennyi igaz ebből, meg úgy eleve mindenből?
"A többi párt is hasonlóképpen lopna szerintem."
Még a pofátlan Gyurcsány is alig lopott ehhez a stadionista
Grazi elmebeteghez és családjához képest.
Európai ügyészség kell! Meg nem adni egy vasat sem, mert az én gyerekeim ne fizessenek már vissza, mert ez a köcsög ellopta... Nyomorodjon a bilire családostul.
12# De ha erről szerződés van, akkor hogy lenne törvénytelen? (Gondolom látták és aláírták ügyvédek.)
Amúgy meg ha az, akkor mondja ki a bíróság, gondolom a mai viszonyok között biztos nem lesz elfogult a Jobbikkal szemben. (Ha nem törvénytelen, akkor személy szerint nem látom, hogy mi a gond vele, nem loptak el semmit, nem ártottak ezzel senkinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!