Leszbikusok! Van köztetek jobboldali? Esetleg szélsőjobboldali? Ha igen, miért?
A férfiak közti homoszexualitással ellentétben a leszbikusságot sosem üldözték az európai történelem során.
A középkori magyar törvények szerint például két együtt háló férfit akár ki is végezhettek, de két nőről aki ilyen kapcsolatba lép, semmilyen említés sincsen.
A késő 19. században a meleg férfiakat kényszergyógykezelésnek és börtönbüntetésnek vetették alá, de megint, a leszbikus nőkről semmi ilyen említés nincsen.
A 20. században a nácizmusban és a kommunizmusban se tért ki a törvény a nők közötti szexuális kapcsolatra, azt hiszem Magyarországon is volt a 30-as években egy leszbikus költőnő, aki a náci eszmékkel értett egyet, sajnos a nevére most nem emlékszem.
Az azték, maja, arab, és ókori zsidó kultúrákból hallottam csak olyat, hogy a leszbikus nőket büntették, vagy akár kivégezték volna. Az aztékoknál például a férfi homoszexualitás elfogadott volt, de a leszbikus nőkre a halál várt. Az araboknál mindkét nemnél halál várt az azonos nemű szexuális tettekért, ahogy az ókori zsidóknál is.
Ma már nincs olyan, hogy "családmodell". Aki megpróbál ennek megfelelni néhány év múlva elválik és annyi.
A fityesz és a kereszténydemokraták mennyire támogatja a XXI. századi "családmodellt"? Már ha van ilyen.
Van.
Sajnos észrevettem hogy nem érdekelnek a fiúk, egy szép telt lányt jobban megnézek mint egy jóképű fickót. De nem foglalkozok a szexualitásommal, élek tovább úgy ahogy régen, szóban nagyon elítéltem közben meg....
Egy szélsőjobbos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!