Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kell regisztrálnom az...

Hogyan kell regisztrálnom az áprilisi szavazásra? Ez így jó/elég?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, van bejelentett magyar lakcímem, és Magyarországon szavazok majd a születési helyemen, ami egyébként nem a bejelentett lakcímem.

Azt már kitöltöttem, hogy a bejeletett lakcímemtől eltérő városban szavazok Magyarországon: (Átjelentkezéssel történő szavazással kapcsolatos kérelem)

[link]

Kaptam is egy visszajelzést, hogy elfogadták és itt szavazhatok ekkor és akkor. De azt nem tudom, hogy ezzel be is lettem regisztrálva a névjegyzékbe, vagy a választásra? Vagy arra most külön kell mást is kitölteni? Vagy elég ez, amit már megcsináltam?

Első szavazásom.

2018. márc. 26. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindent jól csináltál. Amúgy kire szavazol??
2018. márc. 26. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen belettél regisztrálva. A megadott helyeken leadhatod majd a szavazatodat
2018. márc. 26. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor jól sejtettem, köszi :)

#1 Ha annyira érdekel, akkor a legerősebb ellenzéki pártra, aki még nem volt kormányon.

2018. márc. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!