Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor, és a fidesz mit...

Orbán Viktor, és a fidesz mit szólt volna hozzá ha osztrák politikus lement volna videót csinálni a Budapesti Blaha Lujza térre, hogy ha romák, és a migránsok miatt mennyire élhetetlen Budapest?

Figyelt kérdés

2018. márc. 26. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Utána egyből kiderült, hogy minden szava igaz Lázárnak [link] a statisztikai adatok is igazolják Lázárt. Valóban egyre fogy az őslakos fehérek élettere Bécsben is, ahogy minden bevándorló országban [link] Minapja volt egy dokumentumfilm svédországról, ahol ugyanilyen rossz a helyzet

Persze a Bécsi politikusoknak védeni kell a hazájukat, ezért választották őket. Ettől függetlenül iagaz van Lázárnak. Ezt bebuktad kérdező

2018. márc. 26. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Én akkor hittem volna Lázárnak ha lefejezték volna az utcán...
2018. márc. 26. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

11

Hát nem láttad a riportot az antimagyar liberó retekklubon? Bécs sokkal élhetőbb, biztonságosabb, szuperebb és menőbb, mint Budapest, ami egy vécécsésze. És ha az antimagyar liberó retekklub mondja, akkor az úgy is van!44!!!4

2018. márc. 26. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

A baloldali média a baloldalt igyeksik igazolni. A fidesz média a fideszt igyekszik igazolni. Ezért elég nehéz komolyan venni ezeket az érveket. Fogunk egyszer hallani egy független és objektív véleményt is? (mert eddig ilyen nem volt)

Na ez az egyik baj az országgal. Jobbról balról dől a prop.

2018. márc. 26. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
#11: Hat, én nem tudom, hogy "mi derült ki", azt viszont igen, hogy Bécs a a világ legélhetőbb városainak listáján 2. volt legutóbb, Budapest a 36.
2018. márc. 26. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Sőt, azt hiszem tavaly olvastam olyan eurostat felmérésről is, mely szerint Budapest az EU legkoszosabb fővárosa, de olyasmi is elhangzott valamelyik videóban, hogy a bécsiek 90%-a elégedett a város tisztaságával, a budapestieknek 61%-a. A csúcs viszont az, hogy Lázár azt mondta, "nem talált" németül beszélő embert a kerületben. Az index és a 24.hu, érdekes módon talált, köztük egy olyat is, aki Lázár videóján is is szerepelt. Persze, lehet, hogy őt pont nem "állította meg egy szóra" a miniszter úr. Vagy nem németül próbálkozott?
2018. márc. 27. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Biztos nem örültek volna.
2018. ápr. 3. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!