A pártok kampányra ugyanannyi pénzt költhetnek?
Ahol lakok láthatóan több fideszes plakát van kirakva,mint a többi párté.
Kb 3-4szer annyi,mint Jobbikos,Lmp-s
Néhol egy DK-s.
MSZP plakátot meg egyáltalán nem láttam sehol.
Ami durva még,hogy szinte minden villanyoszlopon 5 méterenként van plakát.
Korábbi választásoknál,régebben nem emlékszem,hogy ennyire ki lett volna tapétázva a város.
Rendesen olyan giccs érzése van az embernek,mintha karácsony lenne.
A Fidesz úgy használja az állam pénzét, mintha a sajátja lenne.
Szokj hozzá, ilyen a diktatúra.
Nem tudom, te hol "lakol", de nálunk eddig összesen 3 Fidesz-plakátot láttam (megyeszékhely.) Ugyanakkor tele van minden LMP, Jobbik és az MSZP-DK-Párbeszéd jelöltjeinek plakátjaival, szépen felosztva. A legforgalmasabb utcákon minden kandeláberen LMP, a nagyobb felületeken a másik kettő, pont a házunk előtt is ott vigyorog egy-egy Jobbik és balos közös jelölt-plakát. Úgyhogy nem tudom, miről vartyogsz, ott a törvény, ki mennyit kap, ill. fordíthat kampányra, és hogy kell vele elszámolni.
"Minél nagyobb egy párt annál több pénzt kap. Természetesen így a fidesznél nagyobb a keret erre"
Ez tényleg így van?
Mert itt nem a választások utánról,a mandátumok sorsáról van szó,hanem arról,hogy elérkeztek újra a választások,és az előző kormány is ugyanannyi eséllyel indul,mint a többi párt.
Ha ez így lenne,akkor olyan lenne diktatórikus jellege lenne az egésznek,mert ezzel a logikával az aktuális kormányt sosem lehetne leváltani.
Nem tartom demokratikusnak.
A választási kampányban egyenlő esélyeket kellene biztosítani!
Én is megyeszékhelyről beszéltem.
De voltam falvakban is,ott meg pláne igaz,hogy 10 villanyoszlopból 9 fideszes,és minden 10.valamelyik másik párté:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!