Ha elmegyek szavazni, és nem a fideszre szavaznák lehet belőle bármi problémám?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 00:23
11/17 A kérdező kommentje:
Jajj majdnem összeféltem magam ettől a nem létező Soros "tervtől"
2018. márc. 25. 09:19
12/17 anonim válasza:
Nekem munkahely miatt muszáj a FIDESZ-KDNP-re szavaznom, pedig nagyon nem szeretem őket. csak nem akarom, hogy bármi probléma legyen..
13/17 anonim válasza:
ma 10:07
na pontosan ilyen egy bexari, tehetetlen ember :-D
14/17 anonim válasza:
Nekem is rájuk kell szavaznom. ha nem ők nyernek, megszűnik az az állami sóhivatal, ahol dolgozom. legalábbis fizetéseket könnyen visszavennék piaci szintre. amúgy mocskos mód gyűlölöm a fideszt, de rájuk kell szavaznom, mert jelenleg a rendszerük haszonélvezője vagyok. köpjetek le, tudom undorító. de ez van.
15/17 anonim válasza:
12-es vagyok. én is hasonló helyzetben vagyok, mint a 14-es. Tőlük függ a megélhetésem, bőven piaci szint felett fizetnek, sok mindent nem is kell érte tenni. Viszont, ha nem a fidesz lenne, beszüntetnék könnyen ezt a feldúzzasztott, értelmetlen ám jól fizető, fideszhű hivatalt, ahol igazából dolgozni sem kell.
de valahol mégis nagyon kívánom, hogy ezek eltakarodjanak, mert elég undorító ez is ami itt megy!
16/17 anonim válasza:
és még mondják, hogy az elveket nem lehet pénzzel megvásárolni :-D
17/17 anonim válasza:
én is azt mondtam korábban.. de most úgy vagyok vele, hogy pár évig még szeretnék haszonélvező lenni, ha már így kicsesztek velünk. sokáig mondjuk ezt nem lehet csinálni. én így sem értem, hogyan lehet ez az ország működőképes. ilyen pénzszórás mellett hogyan tud még ez az ország működni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!