Sokan vannak akik azért szavaznak a Fideszre, mert ettől függ a megélhetésük, hogy ők hatalomban vannak? Pl. Köztisztviselők, Fidesz közeli cégek alkalmazottai, beszállítók.
Viszonylag sok ilyen emberrel beszéltem hogy igen ő sem szereti a Fideszt de fél hogy a haveri kör megszűnik és nem lesz állandó pénze, ha nem ők nyernek.
Vagy a felduzzasztott min. eln. hivatalban már nem kell majd ott dolgoznia, mivel egy haver haverja vitte oda aki Fidesz-tag.
A kérdés benne van a megfogalmazásba hogy ti találkoztatok ilyennel? Mi erről a véleményetek?
Nem túl anyagias hozzáállás?
Bevallom nekem az aki igaz keveset keres de mégis büszke arra hogy elvek szerint szavaz és nem pénz ígéret alapján.
A kérdés nem pontos kérdező.
Sokan vannak, akik AZT HISZIK, hogy a megélhetésük függ ettől.
Ugyan áruld el nekem, és hasonlóan, minden rettegő szintén magyarázza el, egy zárt fülkében miért rettenetes nem a Fideszre szavazni? És ha másra szavaznak, a fülkén kívül is megszabadulnak a rettegéstől.
De ne árulj el semmit. Tudom, a hit nagy úr! Nagyobb, mint a realitásérzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!