Miért féljük/gyűlöljük a migránsokat?
Azért, mert a propaganda ezt terjeszti.
Azt el kell mondanom, hogy a propaganda nem teljesen alaptalan, mert tényleg van ahol van probléma velük. De a hírek szűrésével és ferdítésével működik a propaganda.
Különben hogy lehet, hogy a magyarok, akiknél alig vannak, sokkal jobban félnek tőlük, mint a németek vagy az osztrákok, ahol tényleg vannak?
A migráns szó szándékos félredefiniálásáról már ne is beszéljünk.
Tudod kint lakok Németországban (persze mindjárt megkapom, hogy biztos kamu...nem nem kamu, a magadfajta hülyék miatt költöztem ki). Itt vannak arab/afrikai migránsok szép számmal. Hazudnék ha azt mondanám, hogy semmi baj nincs velük. De ahhoz képest, amit a magyar propaganda terjeszt tényleg semmiség.
22
egy letakart gyerek holttestet otthon is kaphatsz, hagyjuk mar ezt a faxsagot. most mondjam azt, hogy otthon Újpesten volt, hogy a nyílt utcán raboltak ki 3-an? mert volt ilye. München mellett meg semmi se történik, holott már itt élek a vegyes népség közt 4 éve? szóval ne foss, otthon is van erőszak a nők ellen, ugyanugy gyilkolnak meg embereket, dobnak kukába csecsemőket. ja de ez biztos normális.
Két fajta ember él migránsok közelében. Akinek már okoztak gondot, és akinek még nem.
Akinek már okoztak gondot, általában az ő beszámolóikat tudják lehurrogni, mert azért az életszerűtlen, hogy "engem még nem támadtak meg" "de ne hazudj, mert megtámadtak!" Én simán elfogadom azt, aki azt mondja, ott él a közelükben, és NEKI még nem volt gondja velük. De! Ezzel párhuzamosan ne akarja már mindenáron bebizonyítani, hogy azért, mert NEKI eddig nem volt rossz tapasztalata, akkor másnak sem lehetett, és csak a propaganda az, ami rossz színben tünteti fel őket! A magyarok jobban félnek, mint azok, akik közöttük élnek, ebben a formában ez sem igaz. Aki ott volt a párizsi terror, vagy bármelyik tömegbe gázolás, vagy akár csak egy tömeges molesztálás helyszínén, ők igenis félnek! És félni fognak egész életükben!
24:
én sehol sem írtam pl azt, hogy nincs velük gond. Én pusztán azt írtam, hogy ITT, ahol élek, semmi nincs. Erre jönnek olyanok, akik elakarják nekem magyarázni, hogy ez nem így van. Mert ő biztos jobban tudja otthon a sokadik kerületből, vagy vidékről, netalán a kanapéjáról, hogy ahol én élek, dolgozom mi a helyzet. Miért? Mert ezt látja a TV-ben. Azt is írtam, hogy engem pl marhára nem érdekel, hogy tőlem 650 km-re Berlinben, vagy 820 km-re Hamburgban mi van, holott ugyanúgy Németországban élek. Ez most ugyanolyan, hogy nézzem egész Budapestet xarnak, mert Tolnában mondjuk több a gyilkosság. (csak egy példa). Nem szeretem, amikor feleslegesen osszák az észt olyanból, amiről egyébként fogalma sincs.
Rettenetesen túl van tolva ez a migránsozás.
Gazdasági menekülők?
De durva ha kimész a "hanyatló nyugatra" dolgozni ugyan olyan gazdasági bevándorló leszel egy Angol, Francia, Svéd, stb-stb számára.
JÉZUSÚRISTEN akkor tedd hozzá hogy euból-euba mentél csak és így is ezt mondják rád.
Úgy bírom hogy 1500 menedékkérőn pörögnek a fideszesek mikor a pártjuk az egyetlen aki a 3. köztársaság történetében 20.000 kötvényest (nem is egy szerepel az interpol körözési listáján, terrorizmus, fegyver kereskedelem és hasonló ártatlen dolgok miatt) és 3500 átvilágítatlan migránst.
Azzal meg ugye ne is foglalkozzunk hogy becslések szerint az emútnyócévbe 700-900 EZER!!! honfitársunk emigrált gazdasági okok miatt.
Tudjuk, tudjuk....
Ha a mi migránsuk akkor csak jó lehet ha más migránsa akkor csak terrorista lehet
Időpont ma 11:17
A szemétbe dobott csecsemő szempontjából ez változtat valamin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!