Szerintetek, az EU ránk akarná erőltetni a migránsokat kilépnénk? (Kormánytól függetlenül)
Ti milyen megoldást látnátok?
Most az, hogy "úgyse marad itt" nem érvényes
Szerintem igen.
A magyar nép már számtalanszor bizonyította, hogy mennyire retardált, nincsenek illúzióim.
Magyarország kilépne az EU-ból, 2 millió magyar meg Magyarországról.
A sok retardált itt maradhat "migránsmentesen" a jó kis ukrán életszínvonalon, az értelmesebbek meg a "hanyatló nyugatre" emigrálnának pl a Mordorim migránsfertőzött állapotok közé Svédországba ahol "valamiért" 8 évvel tovább élnek az emberek és 30%-al kevesebb gyilkosság történik, az életszínvonal meg 3-szorosa az itteninek...
Nem lépnénk ki, a pénz miatt...
De azon nem csodálkoznák ha kidobnának :)
Hát, ha kilépnénk, még előtte családostól, szülőstől, pereputtyostól lelépnék nyugatra. És biztos, hogy még rengetegen tennék ugyanezt. Legalább is, akinek minimális tehetsége és némi nyelvtudása van, az tuti elmenne.
Itt maradna a díszes Magyarország kb. 3 millió nyugdíjassal, 2 millió képzetlen emberrel és nagyjából 1 millió gyerekkel. Azt akkor majd pislognának a kedves miniszterek, mint hal a szatyorban.
3#"Vagy hogy ha ránk erőltetnék, akkor kilépnénk-e?"
Igen erre, ha erőltetnék én jobbak látnám ha kilépnénk az EU-ból amúgy...
"Igen erre, ha erőltetnék én jobbak látnám ha kilépnénk az EU-ból amúgy..."
Mondtam, hogy a magyar nép mennyire retardált, nem okoztál csalódást.
Azért idemásolom amit ma már egy EU-s kérdésnél leírtam:
Magyarország a világ 6. legnyitottab gazdasága, azaz aránylag mi kereskedünk a világon a 6 legtöbbet.
A külkereskedelmünk 85%-a az EU-val bonyolódik.
A befektetések 85%-a az EU-ból érkezik.
Az éves gazdasági teljesítményünk (GDP) kb 70%-a a Nyugat Európai multinacionális vállalatokhoz, és azok beszállítóihoz köthető.
A foglalkoztatottak 25%-a multinál dolgozik.
Évi nettó 1200 miliárd forint támogatást kapunk az EU-tól.
Kérdező, szerinted mi történne ha kilépnénk?
A külkereskedelmünk összetétele itt tekinthető meg:
A válság.
Csak a csökkenő életszínvonal és jövedelmek (kevesebb gyógyszer, rosszabb kórházi kezelés, élelmezés, nagyobb stressz, öngyilkosságok) közvetve évente tízezrek halálát okoznák.
A migránsok meg hány magyart öltek meg?
Egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!