Az emberek mért mennek el szavazni amikor tudják hogy az ő szavazatuk csak csepp a tengerben?
Mért veszik a fáradtságot az emberek mért állnak sorba stb amikor tudják hogy az ő egy szavazatuk csak csepp a tengerben homokszem a sivatagban tehát nem ér semmit.
Én ezért nem megyek szavazni hiszen az én szavazatom eltörpül a több millió között ezért inkább pihenek itthon nézek egy jó filmet vagy elmegyek a strandra a családal.
Én delegált szavazatszámláló vagyok, vagyis ingyen nyomom.
Eddig még egyszer sem láttam három fősnél hosszabb sort, ez is úgy jött ki, hogy egy házaspár együtt jött. A harmadiknak így sem kellett egy percnél tovább várnia.
A szavazás négyévente oda-vissza sétával együtt max 20 percet vesz el az ember életéből. A séta jót tesz az egészségnek, a szavazás a lelkiismeretnek, hogy te megtetted, amit tehettél.
Amúgy ilyenkor érdemes emlékezni arra, hogy mi is volt a Brexit kapcsán! Sokan nem mentek el szavazni, mert nem vették komolyan, így egy nagyon szűk többséggel nyertek a Brexit-pártiak. Aztán az eredmény sokkolta Angliát, még az is megbánta, aki egyéb politikai megfontolásból támogatta.
USA elnöke egy idióta, és mindez azért, mert alacsony volt a részvételi hajlandóság.
Amúgy olvasd el ezt a cikket, eléggé jól szemlélteti azt, hogy a Fidesznek az alacsony részvételi hajlandóság a nyerő. A fideszesek azok úgyis elmennek szavazni, viszont az elégedetlenek nem annyira. Ezért tehetnek meg mindent gátlástalanul a Fideszesek.
A másik dolog pont ezért is nem mennék el szavazni mert úgyis a fidesz nyer.
A médiában a TV2 és a M1 folyamatosan dícsőiti a fidesz pártot a többi pártot peddig lejáratja ezzel manipulálja az embereket és az emberek pedig elhiszik.
De egyébként inkább legyen Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke minthogy Vona Gábor egy rasszista politikus.
"mert úgyis a fidesz nyer."
Na ezért nem lesz kormányváltás mert ilyen az emberek felfogása...
"a TV2 és a M1 folyamatosan dícsőiti a fidesz pártot"
Persze, hogy dicsőíti, mert a Fidesz kezében van. A TV2-még csak-csak, de az M1-nek semlegesnek kellene lennie, szóval már azzal is törvénysértést követnek el.
Amúgy meg pontosan az olyan hozzáállás miatt tart ott az ország ahol, hogy sokan azt mondják "minek menjek, úgyis a Fidesz nyer". Ha nem mégy el, akkor úgy is lesz! Változtatni csak SOKAN, EGYÜTT tudunk!
Mert a választói apátia a fanatikusoknak kedvez, hiszen így fölülreprezentálva.
Amúgy ha akarod hogy bármi is változzon valami ebben az országban, az a legkevesebb hogy ennyit megteszel. Különben is: bármikor, amikor valami nagyobb célért dolgozol, csak része vagy a folyamatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!