Aki nem hajlandó a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavazni, a választókerületében, az tulajdonképpen a Fideszre szavaz?
Szerintem legalábbis így van, aki nem hajlandó taktikusan szavazni az a Fidesznek nevezett maffiát támogatja, és résztvesz az ország leépítésében.
Az ellenzék képtelen az együttműködésre, ha mi is azok vagyunk, akkor nincs erkölcsi alapunk felszólalni a kormány ellen, mert meg se próbálunk tenni ellene.
Azok kevesebb dolgot ártottak, és kevesebbet is loptak. A világgazdasági válság hatását nem lehet rájuk fogni, sőt a Fidesz ráerősített egy kicsit a tüntetésekkel. Nemzeti ELLENÁLLÁS meghirdetésével.
A Fidesznek sokkal nagyobb hatalom volt a kezében, nem volt válság, és mégis többet ártottak. Gyurcsányék nem vették el a MANYUP-megtakarításodat, amit örökölhető vagyon volt. Az MSZP nem lehetetlenítette gyakorlatilag a sztrájkjogot, nem tette lehetővé, hogy akárkit törvényesen indoklás nélkül kirúghassanak.
És 2008-ig mindig emelkedett a nyugdíjminimum, azóta egy forintot sem emelkedett, még most is 28500!
Én nem tudom melyik "ártott kevesebbet", mivel egyik brancsnak sem voltam a tagja, viszont annyi biztos, hogy a válság előtt már szarban volt az ország. Az meg betudható a hitvány kormányzásnak akár.
A másik meg az, hogy az én nézőpontjaim teljesen összeegyezhetetlenek a maszop-degenerált koalíció nevezetű tömörülésekével, így akármennyire is váltanék én is kormányt, csak nem ezekkel.
Az, hogy ez nem tetszik valakinek pl. az nem nagyon izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!