Miért higgyünk a Jobbiknak?
Figyelt kérdés
Azzal kezdtek hogy fúj cigányok, büdös zsidók, Uniós zászlók gyújtogatása, illegális félkatonai szervezetek masíroztatása az utcákon. Olyan szövegeket nyomattak, hogy félő volt, hogy Magyarországot háborúba vezetik (amit én személy szerint abszolút ellenzek). Most meg cuki kampányt folytatnak, és a saját sarukat próbálják rákenni a Fideszre, azért ez elgondolkodtató vélemény szerint.2018. márc. 20. 12:40
31/35 anonim válasza:
#29: te is megbuktál érettségin?
"Mondani bármit lehet, a tettek számítanak". Ezt írtam.
32/35 anonim válasza:
"Ne a múltat nézd. A múlt, az múlt." Ezt is írtad.
33/35 anonim válasza:
A Fidesznek tényleg vannak jó elképzelései. Arról pl. hogy miket kéne hazudni a Jobbikról a reklámokban, híradóban, plakátokon. Hogy lehetne minél több pénzt feltűnésmentesen elsajátítani. Miket kéne tenni, hogy hazafiasnak tűnjenek, ill. mit éri meg megtenni, elmondani, amivel a különböző választói csoportokból a lehető legtöbbet szólítanak meg. Hogy lehetne lenyomni a Jobbikot, milyen ötleteket lehetne ellopni tőle és a mienkként beállítani, a Jobbikot pedig az ellenzőjeként. Etc. Ügyes fiúk ezek.
34/35 anonim válasza:
Miért higgyünk nekik? Mert -mint a többi párt is- mindig igazat mondanak. Feltéve, ha már az összes egyéb lehetőséget kimerítették.
35/35 anonim válasza:
Nem kell hinni. Én sem hiszek. Lehet más pártokra is szavazni. LMP , Momentum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!