A Jobbiknak mennyire csökkenhetett a támogatottsága?
Én remélem nagyon. :D
Már 2014 előtt kiábrándultam a jobbikból, akkor se volt fényes mutatvány a szereplésük. De most. Amit művel az a Vona (akinek régebben tapsoltam, beismerem), meg pár emberke. Pár hónapja még röhögtem a mai jobbikon, de már azt sem tudok. Egyszerűen olyan szánalmas, hogy nem igaz. És itt nem a néppártosodással van a baj. Akinek van egy csöpp esze, az rájöhet, hogy énéppártosodási folyamaton minden pártnak át kell esnie, ha nagyobb tömegeket akar. Ez rendben is van, illetve lenne.. mert a néppártosodás az ő esetükben a prominens emberek gátlástalan kirúgását jelenti (Lásd pl Novák), és az alapértékeik elárulását, szövetkezést a ballibsikkel.
Komolyan nem értem, aki igazi jobbikos (volt) az még mit akar egy ilyen párttól?
Na de visszakanyarodva, tényleg erősödHETNEK? Nem tudom elhinni. Bár ennek az ország szavazóinak már minden mindegy.
A legutóbbi közvéleménykutatásokat ha összegezzük, úgy tűnik nem gyengültek: [link] , ahogy megnézed a grafikonokat, a Jobbik mélyzuhanáson ment át a 2014-es választásokon is, majd a választások előtti időszakban elkezdett növekedni, ami 2015-re ért a csúcsra (akkor volt hogy teljes népességben 3%-ra mérték a Jobbikot a Fidesztől), aztán jött még egy zuhanás, és most a választások előtt úgy tűnik megint erősödő tendenciát mutatnak.
Összességében azt lehet elmondani hogy a Jobbikot eddig minden választás előtt alámérték, ha a közvéleménykutatásokból indulunk ki, 4%-os erősödést saccolnék. De majd kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!