Ellenzékiek! Ti hajlandóak vagytok egyéniben a legesélyesebb ellenzéki pártra szavazni a Fidesszel szemben?
Akkor is, ha alapvetően olyan pártra kéne szavazni, amellyel nem szimpatizáltok?
Én simán le fogok emiatt szavazni a DK-ra vagy a Jobbikra (eddig kb. fej-fej mellett vannak), pedig egyik sem az a párt, amelyikkel szimpatizálok.
Én magam inkább a jobbosokat preferálom, és nem szavaznék át, főleg egy gyurcsányista-jelöltre!
Úgy nem örülnék egy kormányváltásnak ha újra sz.rt a f.sra cserélnénk.
"mennyire nem képesek egyesek kompromisszumokat kötni"
Ez nem kompromisszum kérdése.
#35 De, az. Lehet dönteni, vagy hajlandó vagyok átszavazni, vagy marad a Fidesz és tovább rombolja az országot.
Ráadásul csak egyéniben kéne a kompromisszum, listán mindenki szavazhat arra akire akar.
Persze, aki támogatja a jogállam és a demokrácia további lebontását, a korrupciót, az uszító propagandát, az hajrá, szavazzon a pártjára akkor is ha esélytelen, de az kb. olyan mintha a Fideszre szavazna.
#37 Az a baj, hogy itt most ez nem számít, jelenleg egy a lényeg: leváltani a Fideszt. Pont nem érdekel, hogy milyen a képviselőjük ha a kormány tevékenységétől okádni tudnék, így azt sem engedem meg magamnak, hogy egyéniben, akár közvetetten is a Fideszre szavazzak.
Egyelőre a kormány legyen leváltva, majd utána ráérünk gondolkodni.
"Egyelőre a kormány legyen leváltva, majd utána ráérünk gondolkodni."
Nem-nem. Nem ülök fel ilyen lózúngnak. Főleg nem egy MSZP-snek. Bizonyíthattak volna, nem sikerült. Majd lesz valahogy náluk jót nem jelent. (főleg az általam említett LOPitikus esetében)
#39 Fugyelj, az MSZP és az összes ellenzéki párt, követett el hibákat, voltak megkérdőjelezhető cselekvéseik, nyilatkozataik, de egyik sem volt(van) annyira kártékony mint a Fidesz.
Pusztán a kisebb rossz elvén is le kell váltani a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!