Ellenzékiek! Ti hajlandóak vagytok egyéniben a legesélyesebb ellenzéki pártra szavazni a Fidesszel szemben?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha alapvetően olyan pártra kéne szavazni, amellyel nem szimpatizáltok?
Én simán le fogok emiatt szavazni a DK-ra vagy a Jobbikra (eddig kb. fej-fej mellett vannak), pedig egyik sem az a párt, amelyikkel szimpatizálok.
2018. márc. 19. 18:55
21/47 anonim válasza:
Van még olyan agyhalott az országban, aki a DKra szavaz?
22/47 anonim válasza:
"Van még olyan agyhalott az országban, aki a DKra szavaz?"
Szerintem még GyF is másra szavaz.
24/47 A kérdező kommentje:
#23 Egyéniben, ha a Fidesz leváltása a cél? Minden további nélkül, listán max. akkor ha ott is ők lennének a legesélyesebbek.
2018. márc. 19. 19:31
25/47 anonim válasza:
A kérdező agyhalott. A neki nem tetsző válaszokat is lepontozza. Csak akkor minek kérdezel? Tőlem és a jobbikos barátaimtól ugyan baloldal egy peták szavazata sem számíthat. Ha a jobbikos nem marad állva, inkább a fideszre dobjuk a szavazatot. Nem is értem a baloldal mire számít. Esélyük nincs semmire. Csak a Jobbiknak. Nem véletlenül nem közösködik velük Vona. Ezt Ő is tudja.
26/47 anonim válasza:
#13 Láttam más méréseket is, ahol Juhász Péter és Fekete-Győr vezetnek. Szóval én ezeknek az oldalaknak a méréseit fenntartásokkal kezelem.
27/47 anonim válasza:
én is át fogok szavazni a jobbikra
29/47 A kérdező kommentje:
#25 Nem pontoztam le senkit... Amúgy én nagy eséllyel át fogok szavazi a Jobbikra ha kell, hiába áll tőlem távol világnézetileg, az ország érdekében fére teszem az ellenérzéseimet.
2018. márc. 19. 19:45
30/47 anonim válasza:
Hát igen. Ha egy jobbikos és balos között kéne választanom, én is a jobbikost választanám. De inkább szavazni sem mennék, ha abból kéne választani, hogy fidesz/mszp-dk/jobbik. Válassz 3 sz.. r közül. Csak az állaguk más. Nagy buli. Szerencsére értelmes emberek is indulnak 1-2 helyen. De aki a Dk-ra szavaz az tényleg egy h.. lye f.. sz lehet csak és kizárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!