Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Készül valaki taktikai szavazá...

Készül valaki taktikai szavazásra az áprilisi választásokon?

Figyelt kérdés
Hogy egyéniben a fidesz elleni legesélyesebbre szavaz, bárki legyen is az. Állítólag még az egyszerű többség is múlhat rajta, nem csak a 2/3-a a fidesznek.
2018. márc. 18. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Persze, ezért szavazok a fideszre. :)
2018. márc. 18. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
Csak a Fidesz!
2018. márc. 18. 16:19
 13/20 Sulek Péter ***** válasza:
72%
Én erre készülök.
2018. márc. 18. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

Egyszerű:nem kellenek a náci kurucosok akik mindenkit lámpavasra húznának,a libik meg eleve döglöttek(nőverők,zaklatók,lakásmaffiások,Gyurcsány).

A Fidesz a legerősebb és rájuk is szavazok családostul.

2018. márc. 18. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Igen, én jobbikra szavazok listán, de egyéniben a dk tűnik esélyesebbnek, szóval ők fogják kapni a szavazatom. Mondjuk itt elég nagy a fidesz előnye, de még mindig jobb ha egy párt megszorongatja őket, mint ha 2 párt lemaradna tőlük.

De ha ez a választásokig változik még, és kirajzolódik, hogy valóban más a legesélyesebb, akkor arra az illetőre szavazok.

2018. márc. 18. 16:28
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Igen, mert vélhetően nem pártszimpátia kérdése, az ha a racionalitásban akarunk élni. A feleslegesen szavazókat kérlelem, hogy ésszel tegyék. Utópiák, illúziók nélkül.

Én például a saját körzetemben speciel olyan jelöltre fogok szavazni, aki Jobbikos. Pedig nem vagyok Jobbikos. Sem jobboldali.

2018. márc. 18. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Én is a taktikát választom. Meg az egész család is . Tulajdonképpen ezt együtt dolgoztuk ki. Sok állmatlan éjszakába került. Pártra a fideszre szavazunk. Viszont a jelöltnél a fideszest fogjuk behúzni. Így jól össuezavarjuk az ellenzéket. A mozgóúrnát kivitetem az összes mozgáskorlátozott idősnek a családban. Ők is hasonlóképpen szavaznak. De azértbmajd figyelek. De azt hiszem majd inkább x-elek helyettük is el ne tévesszék.
2018. márc. 18. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
97%
Én is erre készülök, figyelem majd ki a legesélyesebb ellenzéki és szimpátiától függetlenül rá szavazok. Ez a taktikai szavazás lényege, csak mert láthatóan ezt sokan nem igazán értik.
2018. márc. 18. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

Nem fogok taktikázni.

A Fideszre szavazok párommal együtt. Nem akarok migránsokat. Ez a legfőbb oka.

Kinek kell újra Gyurcsány? Felvenné újra az IMF hitelt, utána már annyi lenne az országnak, amúgy is egy hazug...A Karácsony G.-től egyenesen rosszul vagyok...semmit nem nézek ki belőle.

Az LMP alapból nem szimpi, de még ha az is lenne, akkor se szavaznék rájuk, mert a DK be akarja szippantani, utána meg kicsinálni..talán még hajlandóak is Gy.-nal összeállni Sz. Bernadett, de akkor nem állja meg a helyét a párt neve, mert nem lesz más a politika....

A Jobbikban se bízok, az is (majdnem) mindenre kapható...a többi párt még ezeknél is törpébb....

Független jelöltre pedig ostobaság szavazni, mert akinek van egy csepp esze, tudja, hogy igazából nem független, valamelyik ellenzéki párt mögötte áll...

2018. márc. 20. 21:48
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy taktikázok, hogy a régi jobbikos ismerőseimet meggyőzöm, hogy a fideszre kell szavazni. Nem is olyan nehéz, próbáljátok csak ki.
2018. márc. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!