Szerintetek jó ötlet hogy Ápr 8-án a saját tollamat viszem inkább?
Figyelt kérdés
Mert képes vagyok feltételezni azt is hogy a fidesz akár v mi csoda tollal el is tüntetheti a szavazatomat az ő javára..2018. márc. 17. 21:51
11/27 anonim válasza:
A fidesz nélküled is győzni fog, te egy lepkefing vagy.
12/27 anonim válasza:
haha! már elő vannak készítve az urnák tele fidesz szavazatokkal...
csak kicserélik őket! vihetsz amit akarsz, akár festék spray-t is!
:D
13/27 anonim válasza:
Utolsó, ez egy hatalmas marhaság! :)
15/27 anonim válasza:
Na ezt elküldöm Radics Petinek. Szerintem youtube gyanús kérdés
17/27 anonim válasza:
Ezzel csak annyi a baj hogy bárki vihet be magával egy papírt, amire ír valamit a bent lévő tollal. Utána kiviszi és le is buktatták a csalást, mert meg lehet nézni hogy radírozható-e, eltűnik, vagy rendes tinta.
Ezért ez egy irtózatos nagy baromság amiről beszéltek, a gyakorlatban nulla eséllyel.
18/27 anonim válasza:
Az meg a másik dolog hogy a települések/kerületek hogy hányan szavaztak nyilvánosságra hozzák, Ha pedig az adott településen el lettek volna csalva a dolgok az emberek az utcára vonulnának.
19/27 anonim válasza:
Hát nekem van egy olyan gázos szokásom, hogy az öngyujtókat meg a tollakat automatikusan elrakom. Nem direkt csinálom de hát ez van.
20/27 lencsefőzelék válasza:
Már Sztálin is megmondta, hogy nem az dönt, aki szavaz, hanem az, aki megszámolja a szavazatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!