Orbán Viktor mint államfő?
Orbán már 8 éve a hatalomért kapart, neki semmi más nem számít.
Szerintem sokági nagyon nem húzza, mert biztosan készülnek már az Orbán takarodj táblák
Nem két hét alatt, ez folyamat, egy nap neki is 24 órából áll. Bajnait hagyjuk nem méltatom arra sem, hogy megemlítsem. Oszkó Péterről: Egy félelmetesen okos ember, kevese azoknak, akik valóban tanult, művelt emberek. Csak egy a bökkenő: Kapzsiság. Ennyi ésszel neki pár évvel később lenne lehetősége az előrelépésre, de kapzsiság által vezérelt. Szóval nála nem az ésszel van gond, ezt én is elismerem, a szándékkal és a hozzáállással. Semmit nem oldottak meg. Ha belegondolsz milyen hatással van ez a jelenlegi kevéske pont is a gazdaságra, akkor látható, hogy ez amennyiben megvalósul, márpedig miért ne valósulna meg, fellendülést eredményez. A Jobbik sem kifogásolta, még a Blikk is megírta, hogy egyedül Gyurcsánynak nem tetszett.
Tudod, ha a Fidesz semmit sem csinálna, már akkor jobban járnánk vele, mint az elmúlt 8 évvel. Ebbe Bajnai is beletartozik.
Egyébként, ha belegondoltok, akkor nem annyira halott ötlet. Mivel Gyurcsányék is megoldották anno, hogy bajnai legyen a miniszter, sőt anno Medgyessy Pétert is Gyurcsány F. váltotta választások nélkül. A Fidesz OV arcával nyert választásokat, de most lemondhat, és kiléphet a pártból, ezáltal jelölhető lenne köztársasági elnöknek. A helyét Navracsics T. vehetné át, akinek most miniszterelnök-helyettesként eléggé tág jogköre, és hatalma van.
A Fidesz biztos lehet benne, hogy OV-val egy olyan köztársasági elnöke lesz a pártnak, aki mindig a Fidesz pártján áll, és a munka jelentős részét most is Navracsics végzi, OV-nak majdnem csak képletes szerepe van. Ő az arc, akire szavaztak, és ő az, aki bejelenti a döntéseket.
Én a Fidesz helyében megfontolnám a dolgot:) Főleg azért, mert így nem kellene keresztülverni a köztársasági elnökön az alkotmánymódosításokat, és a Fidesz hatalmát szerintem ez 2-3 cikluson keresztül garantálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!