Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mint államfő?

Orbán Viktor mint államfő?

Figyelt kérdés
Lehet Viktor Sólyom utódja?
2010. jún. 10. 12:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Orbán már 8 éve a hatalomért kapart, neki semmi más nem számít.

Szerintem sokági nagyon nem húzza, mert biztosan készülnek már az Orbán takarodj táblák

2010. jún. 10. 13:00
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

Nem két hét alatt, ez folyamat, egy nap neki is 24 órából áll. Bajnait hagyjuk nem méltatom arra sem, hogy megemlítsem. Oszkó Péterről: Egy félelmetesen okos ember, kevese azoknak, akik valóban tanult, művelt emberek. Csak egy a bökkenő: Kapzsiság. Ennyi ésszel neki pár évvel később lenne lehetősége az előrelépésre, de kapzsiság által vezérelt. Szóval nála nem az ésszel van gond, ezt én is elismerem, a szándékkal és a hozzáállással. Semmit nem oldottak meg. Ha belegondolsz milyen hatással van ez a jelenlegi kevéske pont is a gazdaságra, akkor látható, hogy ez amennyiben megvalósul, márpedig miért ne valósulna meg, fellendülést eredményez. A Jobbik sem kifogásolta, még a Blikk is megírta, hogy egyedül Gyurcsánynak nem tetszett.

Tudod, ha a Fidesz semmit sem csinálna, már akkor jobban járnánk vele, mint az elmúlt 8 évvel. Ebbe Bajnai is beletartozik.

2010. jún. 10. 13:01
 13/27 anonim ***** válasza:

Idáig csak ennyit tudunk, konkrétat nem mivel semmit sem mondtak, programjuk nem volt, 3 nap alatt kaparták össze. Kósa helyett Oszkó kellene.

Kósa már bizonyított.

[link]

[link]

[link]

Ez szerintem már elég is Orbánból!!

Bajnai kellene vissza!!!

2010. jún. 10. 13:11
 14/27 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha belegondoltok, akkor nem annyira halott ötlet. Mivel Gyurcsányék is megoldották anno, hogy bajnai legyen a miniszter, sőt anno Medgyessy Pétert is Gyurcsány F. váltotta választások nélkül. A Fidesz OV arcával nyert választásokat, de most lemondhat, és kiléphet a pártból, ezáltal jelölhető lenne köztársasági elnöknek. A helyét Navracsics T. vehetné át, akinek most miniszterelnök-helyettesként eléggé tág jogköre, és hatalma van.

A Fidesz biztos lehet benne, hogy OV-val egy olyan köztársasági elnöke lesz a pártnak, aki mindig a Fidesz pártján áll, és a munka jelentős részét most is Navracsics végzi, OV-nak majdnem csak képletes szerepe van. Ő az arc, akire szavaztak, és ő az, aki bejelenti a döntéseket.

Én a Fidesz helyében megfontolnám a dolgot:) Főleg azért, mert így nem kellene keresztülverni a köztársasági elnökön az alkotmánymódosításokat, és a Fidesz hatalmát szerintem ez 2-3 cikluson keresztül garantálná.

2010. jún. 10. 13:14
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Ne fejedjük: a köztársasági elnök a nemzet egységét fejezi ki. Most erre a posztra Orbán hát, nem a legalkalmasabb.
2010. jún. 10. 13:16
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Nee, ne reagálj a Bajnai imádókra...csak lesüllyednél...helyes...
2010. jún. 10. 13:20
 17/27 anonim ***** válasza:
De OV szerint ő egységesítette a nemzetet, és a nemzet 3/3áért felelős
2010. jún. 10. 13:30
 18/27 anonim ***** válasza:
OV erre a posztra nem alkalmas. Ő nem egységesítette a nemzetet, most tolta ki inkább a gazdag és aszegények közt levől ellentétet mégjobban, mivel a középréteg is ha ez lesz meg fog szűnni.
2010. jún. 10. 13:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem, éppen most segített azokon, akik eddig rengeteg minimálbérre bejelentett helyett fizettek. Ha neked ez ellentét. Szerintem az az ellentét, ha más fizet más helyett.
2010. jún. 10. 15:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Az államfőnek pártfüggetlennek kell lennie. Benne van az Alkotmányban.
2010. jún. 10. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!