Miért keresztények a jobbikosok?
Figyelt kérdés
Hiszen nekik ugye a magyarság, és annak gyökerei mindenek előtt. Nos a kereszténység csak rá lett kényszerítve a magyarságra, István külföldi segítséggel irtotta ki azokat akik az ősi vallást gyakorolták. Nem éreztek itt egy kis ellentétet?2010. jún. 10. 10:08
21/25 anonim válasza:
Van egy ilyen réteg, de az pár tízezer főnél nem lehet nagyobb véleményem szerint.
22/25 anonim válasza:
A kérdésre vűlaszolva: ha ateista vagy nem hiszel Istenben attól még az életed része a Kereszténység akarva akaratlanul. Ugyanis ez a vallás gyökeresen beleivódott az emberek életébe és öröklődik minden normális családnál tovább. Én magam sem hiszek Istenben meg nem járok templomba stb, de mégis Kerezstény naptárat használok, karácsonyt, Húsvétet, stb ünneplek. Nem a középkorban élünk és haladnunk kell a korral, ennyiből megkérdezhetnéd , hogy a Fidesz vagy a KDNP miért keresztény?
23/25 anonim válasza:
Álszentek hirdetik a keresztény erkölcsöket de közben gyülölködnek.
24/25 anonim válasza:
"Álszentek hirdetik a keresztény erkölcsöket de közben gyülölködnek."
Érdekes. én még egy jobbikos POLITIKUS szájából sem hallottam még egy gyűlölködő megjegyzést sem. Attól, hogy a Jobbik szimpatizánsai néha azt csinálják, még nem lehet rásütni magára a pártra. Megjegyzem minden más párt szimpatizánsai is el szokták "engedni" magukat, de annak megint csak semmi köze a párthoz. Továbbra is azt mondom, a Jobbik a keresztény ERKÖLCSÖT támogatja, szerintem nagyon helyesen.
25/25 anonim válasza:
tudtommal Magyarország egy keresztény állam...MÉG!
Ellentmondás? Szerintem ez nem az. De jó látni, hogy ráérsz még ilyen módon is megpróbálni lejáratni a Jobbikot, de ha tényleg csak kérdésnek szánod, akkor bocsáss meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!