Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért keresztények a jobbikosok?

Miért keresztények a jobbikosok?

Figyelt kérdés
Hiszen nekik ugye a magyarság, és annak gyökerei mindenek előtt. Nos a kereszténység csak rá lett kényszerítve a magyarságra, István külföldi segítséggel irtotta ki azokat akik az ősi vallást gyakorolták. Nem éreztek itt egy kis ellentétet?
2010. jún. 10. 10:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy az egyházak "elzárkóznak" a jobbiktól nem igaz, csak a vezetőik. Az egyházat elég gyakran befolyásolja az aktuálpolitika, ez ma sincs másképp. Megjegyzem a Jobbiknak van lelkész tagja is :D
2010. jún. 10. 10:31
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként így van, ahogy az előző válaszoló leírta. A keresztény egyház, és a keresztény (Krisztusi) erkölcs között bőven van különbség.
2010. jún. 10. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
szebb jövőt
2010. jún. 10. 10:43
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

A kereszténység hozzátartozik Magyarország történelméhez. Jobbikos vagyok, kereszténynek tartom magam, de templomba nem nagyon járok.

Istenért, hazáért, hajrá Magyarország!

2010. jún. 10. 10:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Miért nem kapcsolod mindjárt össze a jobbikosokat az inkvizícióval, kérdező?
2010. jún. 10. 10:53
 16/25 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem csak ilyen mondvacsinált keresztények.

Mégpedig az elv miatt amit képviselnek. Ezt így kell tálalni.

A minap pont erről beszélgettem valakivel, hogy milyen érdekes, hogy aki ilyen nacionalista, szélsőjobbos, netán náci érzelmeket tápláló, skinhead stb stb, az valahogy kivétel nélkül mind ugyanazokat az elveket vallja.

Tehát mindegyik utálja a cigányokat/zsidókat/négereket (érdekes, hogy a németeket, svájciakat, finneket már nem annyira)

Mind utálálja a melegeket (persze azért leszbi filmekkel tele van a winchester, vagy a polc)

Minde kizárólag fradi drukker

stb stb.

és még biztos van egy csomó ilyen "szabály", amit be kell tartaniuk, mint egy kolóniának.

Szóval ez kicsit nekem erőltetettnek tünik.

Mindamellett én is jobboldali vagyok (még mielőtt le zsidóznátok, cigányoznátok, b.uziznátok)

2010. jún. 10. 11:08
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem csak ilyen mondvacsinált keresztények.

Mégpedig az elv miatt amit képviselnek. Ezt így kell tálalni.

A minap pont erről beszélgettem valakivel, hogy milyen érdekes, hogy aki ilyen nacionalista, szélsőjobbos, netán náci érzelmeket tápláló, skinhead stb stb, az valahogy kivétel nélkül mind ugyanazokat az elveket vallja.

Tehát mindegyik utálja a cigányokat/zsidókat/négereket (érdekes, hogy a németeket, svájciakat, finneket már nem annyira)

Mind utálálja a melegeket (persze azért leszbi filmekkel tele van a winchester, vagy a polc)

Minde kizárólag fradi drukker

stb stb.

és még biztos van egy csomó ilyen "szabály", amit be kell tartaniuk, mint egy kolóniának.

Szóval ez kicsit nekem erőltetettnek tünik.

Mindamellett én is jobboldali vagyok (még mielőtt le zsidóznátok, cigányoznátok, b.uziznátok)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:08

A zsidók közül az olyan zsidókkal van gondom, mint Simon Perez, aki azzal ékeskedik, hogy fel fognak vásárolni x országot. Cigányból a viselkedni nem tudó "rajos" cigányokat utálom. A melegekről pedig az a véleményem, hogy viselkedjenek normálisan, azt pedig ne felvonuláson csinálják, hanem otthon a négy fal között. Focimeccsen életemben 2X voltam, az is egy Tatabánya - ZTE és egy Tatabánya - Kecskemét találkozó volt, ebből kifolyólag Fradi meccsen még az életben nem voltam, és nem is fogok menni szerintem.

A válaszod első felére pedig az a válaszom, hogy mindegyiknek a keresztény Magyarország az alapja, ezért lehet őket ilyen téren egy kalap alá venné.

2010. jún. 10. 11:15
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

11:15

és jobbikos vagy?

amúgy elnézést mindenkitől az általánosításért.

biztos nem mindenkire igaz.

2010. jún. 10. 11:20
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
Igen, az vagyok. Van egy ilyen réteg is, de a te érvelésedből az következik, hogy az a 870 vagy hányezer ember aki a Jobbikra szavazott, mind ilyen lüke.
2010. jún. 10. 11:22
 20/25 anonim ***** válasza:
27%

"Igen, az vagyok. Van egy ilyen réteg is, de a te érvelésedből az következik, hogy az a 870 vagy hányezer ember aki a Jobbikra szavazott, mind ilyen lüke."

félreértettél (kicsit félreérthető is voltam)

Nem azt mondtam ,hogy a jobbikosok mind ilyenek, hanem azt, hogy a minap épp arról beszélgettem valakivel, hogy... és itt felsoroltam, hogy kikre gondolok, (nácik, szélsőségesek, skinheadek, stb akikre az általam leírtak vonatkoznak)

én nem mondom, hogy a jobbik szavazók mind ilyenek lennének. Bár valószínűleg az ilyenek mind jobbik szavazók voltak.

ezért is írtam, hogy elnézést az általánosításért.

viszont számomra egyértelmű, hogy a jobbik ezen réteget is maga mellé kívánta állítani. És ezt úgy teheti meg, ha hasonló eszméket vall (pl Kereszténység).

Amúgy a cigókat én is utálom (nem mindet, de tény, hogy nagyon nagy százalékuk bűnöző és értéktelen, társadalom ellenes ember). Zsidókat meg nem ismerek. De a fradit nem szeretem, b.uzikkal nincs bajom (persze tényleg ne mutogassák magukat, mert az gyomorforgató)

2010. jún. 10. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!