Mi lesz ha a jobbik nyeri meg a választást?
De mindeezek mellett vállalom, mert ők a kisebbik rossz, ezert megy a szavazat.
Fidesz tolvajbanda huzzon el, nszp ne is kozelítsen, gyurcsany meg vergidjon tovabb.....
1. Voltam.
"De mindeezek mellett vállalom, mert ők a kisebbik rossz, ezert megy a szavazat.
Fidesz tolvajbanda huzzon el, nszp ne is kozelítsen, gyurcsany meg vergidjon tovabb.....
1. Voltam."
Mert szerinted a jobbik nem fog lopni?!
# 4/4 Időpont ma 12:43
Szerintem a Jobbik nem fog lopni. Egy vasat sem. Sőt, az LMP sem lopna. Persze Orban korrupt szavazóinak elképzelhetetlen hogy valaki felszámolja az életformájukat.
Még sosem voltak kormányon, szóval nem tudhatjuk.
Elvileg minden település ahol jobbikos a polgármester, sehol nincsen nyoma a korrupciónak. Szóval ez már eleve bíztató egy kicsit.
Egyébként érdekes, hogy a mostani kormány már mindennel megvádolta Vona Gábort, kivéve azzal, hogy korrupt lenne.
Nem mintha lenne más választás. A Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt. Szóval aki kormányváltást akar, akkor célszerű rájuk szavazni. Ha valami névtelen kisebb pártra szavazol, az úgyis elvész és Orbánt támogatod vele.
Egyébként nem lenne bajom egy Jobbik-LMP-Momentum koalícióval sem.
Egy biztos. Az én szavazatom oda megy, ahova a Jobbik, azaz a legnagyobb ellenzék viszi a százalékait.
Igen es ha nem lesz jobb? Inkabb maradtok a xarban, minthigy meg legyen probalva...
Tipikus....
Amit el tudnék képzelni az a 60-40% Fidesz-Jobbik kormányzás.
A többinek semmi keresnivalója a parlamentbe.
A Jobbik még nem életképes egy kormányzásra, de 40%-l már ki tudná mutatni a foga-fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!