Mi ez a Kósa Lajos 1300 milliárd forintos ügy?
Figyelt kérdés
Nagy vonalakban, a kormány és az ellenzék oldaláról be tudná valaki mutatni hogy mi ez az egész ügy? Honnan jött ez az 1300 millárd meg mi köze van Kósának hozzá?2018. márc. 15. 20:26
1/4 anonim válasza:
Semmi, extra, egy újabb fideszes kiskirály akiről kiderült hogy 100x annyi pénzt lopott össze már, mint amennyit feltételeztek róla.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
A Lajos belemászott egy pénzmosásos buliba, aztán kiderült, hogy nem ő a legokosabb! Az anyukája nevére ajándékoztatta a 800 milliós jutalékát, így nem kell bevallani - és gond nélkül megörökölhető! Ügyes, nagyon ügyes... Csak valaki belesz@rt a ventilátorba!
És még nincs vége...
4/4 anonim válasza:
Évekig kaptam ilyen örökösödési emaileket. Többnyire 20-50 %-ért kellett volna segítenem az örökség átvételében. Egyik-másiknál egy adott összegű külföldi folyószámlával kellett volna bizonyítanom, hogy nem vagyok "nincstelen". A folyószámlát már meg is nyitották a nevemre, nekem csak fel kellett volna töltenem.
Van aki az ilyet beveszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!