Mire gondolt Viktor a mai beszédében amikor azt mondta, hogy a "választások után elégtételt veszünk"?
"mi a huszonevesek egyaltalan eltudjuk kezdeni normalisan az eletunket."
El tudod kezdeni. A Putyilov gyárban számodra is van hely.
Ha Ti ezen csak trollkodni tudtok (nem tudom, hogy hány évesek vagytok), akkor az egészet nem veszitek komolyan. Ez egy mesteri forgatókönyv, melynek lapjait céltudatosan lapozzák... Amiket fentebb leírtatok, az nem vicc, hanem vér komoly csak pl. a fiatalok nem emlékezhetnek dolgokra, az öregek nem beszélnek és nem beszélgetnek velük stb. Ápr. 8-a kapcsán most nem arról van szó, hogy KI?, hanem arról, hogy KI NEM!. Remélem, hogy a pártok végül meg fognak egyezni és még többen visszalépnek az egyetlen, legesélyesebb ellenzéki jelölt/választó körzet javára. Bartus László:
Redymix ! Elolvastam a linkedet...
Katasztrófálisan ostoba dumák gyűjteménye. Hűen tükrözi torzult, gyűlölettel teli, manipulatív, hozzáállásotokat! Idéznék belőle baromságokat, de minek gondolom 100% ban egyetértesz vele.
AMERIKAI NÉPSZAVA - igazi külföldre emigrált hazaárulók hazabüfögése. Soros szemébe könnyeket csalna ez a cikk!
Azt hogy aki rosszat mert itt írni róla annak megkeresi a nemzetvédelem az IP-címét és rohadtul nem fog kapni még alamizsna közmunkát sem és mehet aztán gulagra az utcara, onnan meg hamar begyűjtik a rendőrök mert kéreget és bent a nemzet emberei hamar kiolvassák a szeméből hogy egy büdös reakciós.
Szégyen hogy itt tartunk.
A linket olvastam, és valóban van benne igazság. Kb 50%, a többi indulatból fakad, illetve túl manipulatív.
Nekem az a véleményem függetlenként, hogy ez egy olyan szerencsétlen prosti birka egy ország hogy kell neki egy ilyen vezető mint Orbán. Már csak azért is mert roma ország ez.
Ez olyan mint az oroszoknak a Putyinja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!