Ha az embereknek két választásuk lenne: Jobbik vagy Fidesz, akkor szerintetek ki győzne?
Figyelt kérdés
Különböző körzetekben vannak ilyen felmérések, miszerint ha minden ellenzéki jelölt visszalépne, akkor a Jobbikos simán verné a Fideszes jelöltet. (Persze sok helyen ugyanez az MSZP-ről is elmondható).
De ha ez a közvéleménykutatási "módszert" kiterjesztenék egy országos kutatásra, szerintetek a Fidesz vagy a Jobbik nyerne?
2018. márc. 14. 17:45
21/23 anonim válasza:
A békemenet semmit sem jelent! :)
Volt ott vagy 100.000 "Magyar" nyugdíjas akik letérdelnek 10.000forintos bözsi utalványért a vezérkos előtt. a Többi lengyel, szerb stb...
22/23 anonim válasza:
Biztos, persze, te már csak tudod. Én mintha ugyanezt a másik oldalon láttam volna, de az nem vokt több pár ezernél. Még a kormány mellett volt vagy 100 ezer. de sokak szerint annál is több. Szerintem a szocik iránti emlékeid bepárásították a cvikkeredet.
23/23 anonim válasza:
18-as: "A miniszterelnöki szék olyan, mint egy boksz világbajnoki cím. Megszerezni se könnyű, de megtartani még nehezebb."
Igazad van: itt vérzett el Orbán: nem fogja tudni megtartani, mert már alkalmatlan miniszterelnöknek!!!
Egyre inkább leépült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!