Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mondja ki sose...

Miért nem mondja ki sose Orbán a "Vona Gábor" nevet?

Figyelt kérdés

idézet:

"Tisztelettel megköszönöm a választ Mesterházy Attila úrnak, a Jobbik elnökének, és Shiffer András úrnak..."

...már többször megfigyeltem... :)

2010. jún. 9. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Ez nekem is feltűnt.

Nem véletlen a dolog az biztos. A fidesz taktikája a Jobbik ellen, h átnéz rajta, figyelmen kívül hagyja...Kíváncsi leszek mi lesz belőle.

2010. jún. 9. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Azt úgy szokták, hogy akit nagyon ki akarnak közösíteni, akit nagyon megvetnek, a nevét se mondják ki, mert már ezzel is magukhoz emelnék, népszerűsítenék. Ezt csinálja Bolgár György is, meg a legtöbben a ballib oldalon.
2010. jún. 9. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
Ti komolyan ezen akadtok fenn? Nem mindegy mondja-e a nevét?
2010. jún. 9. 22:38
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
A miértje pedig fogalmam sincs mi, szerintem nincs benne taktika, egyszerűen így alakul. Más Fideszes politikusok kimondják a nevét, szóval kétlem,hogy kiközösítésről lenne szó.
2010. jún. 9. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Mert romlana a forint
2010. jún. 9. 22:43
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Nem mondjuk ki a nevet a tudod kinek ... Kine mond kine mond mert rossz tortenik

Vona - Voldermort -

2010. jún. 9. 22:45
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Tévedsz. Voldemort = Gyurcsány, mert mindig visszatér. A halálfalók Voldemort csatlósai, tehát:

MSZP szavazók = halálfalók

2010. jún. 9. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Ez parasztság, az egész parlament előtt megalázta.

Valahogy úgyis visszakapja Vonától. Be fog szólni neki egy párszor,soká lesz még 2014, lesz rá ideje :)

2010. jún. 9. 22:50
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
De varj ha telleg kimaradt 300 ev a kozepkorbol akkor most Vona a Rakoczi Ferenc es mar 6 eve harcol a magyarok elen ... Helytallo ?
2010. jún. 9. 22:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is megfigyeltem már..
2010. jún. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!