Miért nem mondja ki sose Orbán a "Vona Gábor" nevet?
Figyelt kérdés
idézet:
"Tisztelettel megköszönöm a választ Mesterházy Attila úrnak, a Jobbik elnökének, és Shiffer András úrnak..."
...már többször megfigyeltem... :)
2010. jún. 9. 22:33
1/15 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt.
Nem véletlen a dolog az biztos. A fidesz taktikája a Jobbik ellen, h átnéz rajta, figyelmen kívül hagyja...Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
2/15 anonim válasza:
Azt úgy szokták, hogy akit nagyon ki akarnak közösíteni, akit nagyon megvetnek, a nevét se mondják ki, mert már ezzel is magukhoz emelnék, népszerűsítenék. Ezt csinálja Bolgár György is, meg a legtöbben a ballib oldalon.
3/15 anonim válasza:
Ti komolyan ezen akadtok fenn? Nem mindegy mondja-e a nevét?
4/15 anonim válasza:
A miértje pedig fogalmam sincs mi, szerintem nincs benne taktika, egyszerűen így alakul. Más Fideszes politikusok kimondják a nevét, szóval kétlem,hogy kiközösítésről lenne szó.
6/15 anonim válasza:
Nem mondjuk ki a nevet a tudod kinek ... Kine mond kine mond mert rossz tortenik
Vona - Voldermort -
7/15 anonim válasza:
Tévedsz. Voldemort = Gyurcsány, mert mindig visszatér. A halálfalók Voldemort csatlósai, tehát:
MSZP szavazók = halálfalók
8/15 anonim válasza:
Ez parasztság, az egész parlament előtt megalázta.
Valahogy úgyis visszakapja Vonától. Be fog szólni neki egy párszor,soká lesz még 2014, lesz rá ideje :)
9/15 anonim válasza:
De varj ha telleg kimaradt 300 ev a kozepkorbol akkor most Vona a Rakoczi Ferenc es mar 6 eve harcol a magyarok elen ... Helytallo ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!