Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még mindig egyértelműen a...

Még mindig egyértelműen a Fideszt tartják esélyesnek?

Figyelt kérdés
Ugye Hódmezővásárhelyen független nyert, az kicsit más dolog. Szerintetek az ENSZ és a Soros György elleni dolgokba belebukhatak? Még mindig ők az esélyesek szerinted?

2018. márc. 12. 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

"Mennyire kell ahhoz hülyének lenni, de tényleg, hogy valaki ilyet leírjon, hogy " mi se szavazunk Romániában"?"

Ezt kifejtenéd? Vajon valaki, aki - bár magyar - egy másik országban él, másik országban adózik, másik ország törvényei vonatkoznak rá fogja-e érezni a szavazata következményeit? Mert szerintem NEM! Pont ezért ugyanannyi joga van egy erdélyi Magyarnak beleszólni a mi választásunkba, mint nekünk a Román választásokba. Pont.

2018. márc. 12. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, igen, bár a 2/3- ot elbukhatják. Hódmezővásárhely azért nem jó példa, mert ott egy fideszes jelölt állt szemben, egy független, de az összes ellenzéki párt által támogatott jelölttel. Országos szinten, kicsit más lesz a helyzet.
2018. márc. 13. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Hódmezővásárhely azért nem jó példa, mert ott egy független indult ugyan, de jobboldali beállítottságú, és ugyanúgy migráció ellenes, mint a kormány. De tény, hogy ellenzéki támogatással, ami csak a választás után derült ki, ez még visszaüthet. Azon a napon egy másik győzelem is született, Fidesz győzelemmel. Nem tekinteném mérvadónak Márki-Zay győzelmét.
2018. márc. 13. 08:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt én is írtam, hogy Hódmezővásárhely ahogy fogalmaztam "kicsit más dolog".
2018. márc. 13. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:

"Azon a napon egy másik győzelem is született, Fidesz győzelemmel."

Azért higgyétek el egy fideszest várost elveszíteni elég szégyen :)

2018. márc. 13. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, hogy őszinte legyek, Hódmezővásárhely inkább az a kivétel, mely erősíti a szabályt. Az ellenzékiek nem tudták saját magukat eladni így sem.
2018. márc. 13. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!