Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hogy lehet...

Orbán Viktor hogy lehet hiteles, úgy hogy egyik ellenzéki politikussal sem áll ki vitára?

Figyelt kérdés
Gyanítom az a baj hogy még a Gyurcsány is megalázta vitában: https://www.youtube.com/watch?v=CtI5fp5kVY4 , mert (szerintem) Orbán is tudja hogy még a legalapvetőbb dolgokban is hazudnak. Hazugsággal nyernek választást, hazugságban éltetik az összes választójukat.

2018. márc. 12. 06:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát én jobban megnéztem, és én azt láttam, hogy Gyurcsány döngölte földbe Orbánt, Orbán meg olyan volt mint a szaros gatya. De távol álljon tőlem Gyurcsány magasztalása, csak a kettőt összeviszonyítom.

Azért arra már volt néhány példa, hogy több miniszterelnök-jelölt vitázott egymással, nincs ebben semmi különös. Lehetne most is. Nincs törvénybe iktatva, hogy csak eggyel lehet vitatkozni, de ha csak egy erős lenne, hidd el, hogy akkor is lenne kifogás.

Nem a miniszterelnök-jelölteket, nem is a pártokat kell ezzel megtisztelni, hanem a választópolgárokat! Nekik tartozik ezzel, őket fosztja meg ettől.

A választóknak joguk van ahhoz, hogy legjobb tudásuk szerint megfelelő információk birtokában szavazhassanak. De amikor meg vannak fosztva az információktól, akkor komoly gond van.

2018. márc. 13. 13:07
 22/24 anonim ***** válasza:
43%

Hát persze ,hogy a VÁGOTT VITÁT linkelted ... fel se tűnt?

A Gyurcsány vita olyan volt mintha egy bélféreggel vitatkozott volna. És persze a bélféreg "nyert" mert nem lehet kivitatkozni egy bélférget! Egy vágott videóban meg pláne nehéz !

Ilyenkor az szokott lenni a vége ,hogy mégiscsak kiáll vitázni ... De te mégse fogsz rá szavazni, még akkor se szavaznátok rá ha Putyinnal állna ki vitázni.

Ha esetleg Vonával állna ki vitázni , (akivel egész évben vitázik a parlamentben) akkor se szavaznátok rá Vona se változtatná meg a véleményét gyanítom. Tehát kíméljük a Orbánt , nem kell neki a kakaspárviadal. Mert majd megvágva linkelgeti az ellenzék ide-oda!

2018. márc. 18. 09:31
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
orbán már rég nem hiteles.
2018. márc. 18. 11:26
 24/24 A kérdező kommentje:

# 22/23 Időpont ma 09:31

A parlamentbe nem vitázik senki Orbánnal, ott az megy, hogy kérdeznek valamit tőle, ő meg valami teljesen más dologról el kezd beszélni, attól függ, mit nyomnak a kezébe.

2018. márc. 18. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!