Orbán Viktor hogy lehet hiteles, úgy hogy egyik ellenzéki politikussal sem áll ki vitára?
Egy politikusnak nem hitelesnek kell lennie, hanem ANNAK KELL LÁTSZÓDNIA.
Ez pedig hívei IQ-jától függ.
Úgy, hogy az ország tele van kisebbségi-komplexusos, neurotikus óvodásokkal, akik szerelmesek apuciba és minden álmuk, hogy egyszer majd kezet foghatnak vele vagy kapnak tőle baseball sapkát.
Hát így. Ilyenek ezek a szekták...
Hacsak ezért lenne hiteltelen Orbán!
Nyilván ez az igazi ok, de nem csak ez. Vitát azért is kerüli, mert a Fidesz-vallásosoknak az istene maga Orbán, és egy isten nem vitatkozik, pláne nem teszi ki magát annak, hogy nyilvánosan számonkérjék, szembesítsék bűneivel és tévedéseivel. Vagyis egy vitával egy illúziót rombol le, akármilyen a vita kimenetele, bár amúgy is nagy eséllyel rossz lenne. Amúgy már maga Orbán is megkopott, közel sem olyan karizmatikus, mint régen.
Mert a Fidesz programja kb. annyi, hogy állítsuk meg Brüsszelt/Sorost/ENSZ-t. Ráadásul most kiderül, hogy titkokban migránsokat simogatnak és fogadnak be.
Orbán Viktor nem szeret vitázni
"Amúgy már maga Orbán is megkopott, közel sem olyan karizmatikus, mint régen."
Hát, nem tudom, én régen sem találtam annak. Már akkor is csak egy nagypofájú tahó volt. Bár elhiszem, hogy ez sokaknak imponál kishazánkban.
Rendesen odataszigálják a szerencsétlent, bazz.
"Egy Himnuszt énekejjünk má!"
Orbán már régóta nem hiteles.
Az, hogy nem áll ki egy nyilvános vitára, az nem a nagyságát, hanem a gyávaságát, és a gyengeségét igazolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!