Mit szólnátok hozzá, ha büntetve lenne az evolúciótagadás?
Figyelt kérdés
Ugye már van egy ehhez hasonló törvény, az evolúció meg szintén tény, amit a valláskárosultak tagadnak ennek ellenére.
Persze nyilván az nemzethy és keresztyén Orbán-kormány alatt lenne bevezetve. :)
2018. márc. 11. 22:57
11/36 A kérdező kommentje:
Na de van egy ehhez hasonló törvény hatályban, csak nem az evolúciótagadást büntetik, hanem... Nem írom, mert akkor törlik a kérdést, de tudjátok miről van szó. Ha betűvel kezdődik. Az nem gátolja a szabad gondolkodást? Az evolúció meg nem mond ellent a kereszténységnek (maximum a teremtéstörténetet kéne kukázni), így nem a vallások ellen lenne.
2018. márc. 11. 23:43
12/36 A kérdező kommentje:
* H betűvel
bocs
2018. márc. 11. 23:44
13/36 anonim válasza:
De zavarja, még balibsi, zsidó száramzású emberek is felléptek ezérr ellene, Hiába, ezt akarta kampánytémává tenni akkor az MSZP, így bevitte a parlament elé.
14/36 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz mert H-betűvel kezdődő dolog tagadását nem büntetik a magyar törvények.
15/36 anonim válasza:
A kérdésedet se törölnék ha nem rejtvényekben beszélnél.
16/36 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy büntessük, de azért tényleg nem ártana, ha nem lennének hülyék az emberek.
Oktatással szerintem lehetne javítani a dolgokon.
17/36 anonim válasza:
"Az evolúció meg nem mond ellent a kereszténységnek..."
Persze. Kivéve akkor, amikor tökéletesen ellentmond neki.
18/36 anonim válasza:
Rossz ötlet szerintem. Már az egyik válaszoló kifejtette, de azért leírom, hogy miben értek egyet vele. Ennyi erővel az is büntetést vonhatna, ha valaki beleállna a fizika valamelyik ma elfogadott törvényébe. Egyébként csak mondom, hogy a mai tudósok szerintem nem voltak ott (kivéve ha időutazók amit nem hiszek) azokban az időkben, amikor mondjuk az általuk ősinek vélt sejtek megjelentek. Ugyebár vannak fosszíliák, de a keletkezésükkor gondolom nem voltak ott a mai tudósok. szóval ebbe belegondolva az evolúció sem 100%, csak az eddig megtalált jelek utalnak rá. Azt mondom, hogy aki tagadja az evolúciót az sem csak általad "vallás károsultnak" hívott ember lehet. Szerintem sokan lesznek más véleményen abban amit írtam, de azért ez a véleményem.
19/36 anonim válasza:
Minden törvény rossz ami gátolja a szabad gondolkodást és szabad vélemény nyilvánítást. Tévedések ellen meg érvekkel harcoljunk, ne törvénnyel! Ha egy állítás a törvény támogatására szorul, akkor ott valószínű hazugság van a háttérben.
20/36 Andizsuzsi válasza:
Most tulajdonképpen az evolúcióról vagy a holokausztról akarsz beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!