Hogyan képzeli bármelyk párt is hogy majd ő leváltja a fideszt?
Figyelt kérdés
Még összefogásal sem sikerülne,egyénibe meg nevetséges.2018. márc. 11. 09:01
11/17 anonim válasza:
2
Momentum mi? És mi lesz a program? City painting?
12/17 anonim válasza:
6-os, hátha az a kormányzás képtelen parlament baszkurálna valamit az olyan kérdésekben, amikben az ország minden pontján egyetértés van. Most csak az oktatást emelem ki, mert akkor kezdtem a gimnáziumot, amikor a kormány kísérletezett a rendszerrel. Elsők között éreztem a hatását és elég negatív élmény volt. Az utolsó évemre már csak úgy voltam vele legyen egyszer vége. Hála Istennek túléltem. Bár nem gondolom, hogy az oktatásnak ilyennek kellene lennie, hogy “hát túléltem”. Mióta egyetemista vagyok azóta sem jobb a dolog, dehát ezt is túlélem, nem igaz? 😒
13/17 anonim válasza:
Amíg csak annyi a cél, hogy b... hatja a fidesz a kormányzást, addig jobb, ha távol maradnak. Ha előbbre vinni nem tudnak, hátráltatónak nem kellenek.
14/17 anonim válasza:
Egyetemistákat rühellem. Mindet ütném agyon szívlapáttal.
15/17 anonim válasza:
Mert éhes disznó makkal álmodik.
16/17 anonim válasza:
Hallgatnak Orbánra: mernek nagyot álmodni.
17/17 anonim válasza:
Hogyan képzeli bármelyk párt is hogy majd ő leváltja a fideszt?
Még összefogásal sem sikerülne,egyénibe meg nevetséges.
Hát, tudod a választ, mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!