Egy ellenzéki összefogás jó lenne vagy rossz?
Figyelt kérdés
Valaki szerint az ellenzék győzne erős fölénnyel, valaki szerint még jobban elvesztenék. Hogyan lenne végül is?2018. márc. 10. 21:32
1/7 anonim válasza:
Slobodan Milošević hatalma pont így ért véget. Aztán pár év múlva a következő választásokon már különindultak és a világ ment tovább.
2/7 anonim válasza:
Szerintem hasonló lenne itthon is, elkormányoznak aztán a következő választásokon kiderül, hogy sikerült-e jól csinálniuk.
4/7 anonim válasza:
Most épp ezen megy az eszmefuttatás, hogy legyen-e?!?
Szerintem ez egy kiszámíthatatlan eredményt hozna. Ha most március 11.-én összeállnának akkor kb. olyan hónap végén lehet mérni ennek az eredményét! És ha mégsem érik el a kellő hatást, már késő lenne a módosításra!
5/7 anonim válasza:
Ellenzéki összefogás? Ez a marakodás? Ez a néhai Ludas Matyi utód rovata?
6/7 anonim válasza:
Na, ez az, amire csak tippelgetni lehet. Én arra tippelnék, hogy azért nyerne rajta az ellenzék, csak az a kérdés, hogy mennyit.
7/7 anonim válasza:
Belebetonoznák a Fideszt a hatalomba, még jobban. Ez a társaság semmi másra nem jó, kicsit komolyabb gárdára lenne szükség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!