Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szívesen látnátok Márki-zay...

Szívesen látnátok Márki-zay Pétert a Fideszt verőt, az ellenzék közös Miniszterelnök jelöltje ként?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy elvállalná.

2018. márc. 10. 13:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
48%

41

Kérdező el kell, hogy keserítselek, Márky-Szar Péter hívő keresztyén, és nem buzzancs. Szóval az az álmod, hogy gerincre vágd, nem fog megvalósulni! Ezért még nem kell haragudnod az egész világra.

2018. márc. 28. 11:23
 42/43 anonim ***** válasza:
28%
Igen, őt, vagy hozzá hasonlót szívesen látnék az ország élén: olyan személyiséget, aki szemben áll az orbáni maffiaállammal, a korrupcióval, a cenzúrával, a demokrácia lebontásával, a putyinizmussal, a nyugati szövetségeseink elárulásának gondolatával, és aki vállalható mind a jobb- mind pedig a baloldali emberek, pártok, szervezetek számára: egy magyar öntudatú, mélyen keresztény, de szociálisan is érzékeny, nyugatos, konzervatív polgári demokrata jó megoldás lenne!
2018. márc. 28. 19:37
 43/43 A kérdező kommentje:

"Kérdező el kell, hogy keserítselek, Márky-Szar Péter hívő keresztyén, és nem buzzancs. Szóval az az álmod, hogy gerincre vágd, nem fog megvalósulni! Ezért még nem kell haragudnod az egész világra."

Gyermek! úgylátom hogy te vagy homoszexuális, a homoszexuálisok látnak mindent az ő szexuális beállítotságuknak a tükrében.

Én egy egészséges hetero férfi vagyok és semmilyen másság nem járt a fejembe mikor leírtam a fenti kérdést. Ki kell ábrándítsalak mert semmilyen álmom nincs amit a mássághoz lehetne kötni,harag sincs bennem senki iránt, viszont az az őrjöngés részetekről amit tapasztalok azt mutatja hogy titeket nagyon frusztrál az hogy az imádott orbánotokat esetleg lapátra teszi valaki, amire megvan most az esély.

2018. ápr. 5. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!