Orbán tulajdonképpen mennyire népszerű?
Többen vannak azok, akik kormányváltást akarnak, a második fordulóban nem biztos, hogy a fideszes nyer. A protest szavazatok itt jobban megmutatkoztak volna.
(Ha még plusz egy körzetet is bukik a Fidesz, 2014-ben nem 2/3-dal nyernének)
Ami még fontos, hogy a győztes kompenzáció (aki győz, azt minek kompenzálni?) csak és kizárólag a győztes pártnak segít - enélkül 4-6 mandátumot veszített volna a Fidesz.
Ennek a sok-sok fideszes agyaszívott idiótának annyi esze van mint egy közepes méretű svábbogárnak.
(nem hiszem el hogy ez nem mind bértollnok.../bértrollnok).
A diktatúra részhez meg annyit, hogy ami még a demokrácia részből maradt, az nem a nyal tjaitok érdeme, ha rajtuk múlna már az sem lenne.
(azt például Brüsszelnek köszönhetjük)
Voltam rákos, fél éven belül kétszer műtöttek, majd egy év helyi kemo. Azóta hat év telt el, s minden negatív. Még egy súlyos műtétem volt, kb. egy hónapos vizsgálatok után műtét. Nem vagyok már "ifjú titán" így most is vannak problémáim, heti 1-2 vizsgálat, majd meglátjuk a végét.
Szóval nekem nincs olyan rossz tapasztalatom az egészségügyről.
Nálam miért népszerű:
A baloldali kormányzatok alatt háromszor "megszívtam": Bokros-csomag, leépítések, megszorítások -ezek közvetlen, vagy közvetve mind érintettek.
#18: Először is hadd kívánjak jó egészséget! Hidd el, sokan nem ilyen szerencsések.
"leépítések, megszorítások" Az a kifejezés, hogy világválság, mond valamit? Ha a Fidesz lett volna hatalmon, ezekre akkor is sor került volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!