Ha Lázár Jánost ennyire zavarják a bevándorlók, akkor miért telepített be a pártja tavaly egy városnyi migránst Magyarországra?
Nemrég jelent meg az a videó, ahol Lázár a bécsi bevándorlók veszélyeiről beszél.
De ha ennyire nagy gond van a bevándorlókkal, akkor a Fidesz miért telepíti őket be Magyarországra?
Épp arról beszélt, hogy mindegyik szar, de a legkevésbé szar a Fidesz. Erre megkérdezed, hogy, de a Fidesz jól vezeti?
Nem képzeld, rohadtul nem. De mivel nincs jobb alternatíva, jelenleg jobb ha még maradnak, sajnos. Maradni is fognak, nem kell félni.
Inkább azon gondolkoznátok végre, hogy mikor lesz egy értelmes párt itthon. Nem mostanában.
Mindig is voltak bevándorlók, sőt, az én unokanővéremnek is egy nagyon kedves etióp orvos a férje, nagyon szeretjük.
Nem titokban telepítették be őket, hanem legálisan jöttek, kérelmezték, több éve tartó eljárás alapján ennyi embernek lett mostanra épp lezárt ügye. Nem városnyi, hanem párezer, de amit nem értetek ti, hogy ez nem volt titok, mindig is volt ilyen, a bevándorlási kötvények sok országban is mennek, ez is régi jelenség, a fidesz az illegális gazdasági erőteljesen más nézeteket képviselő bevándorlók ellen van. Ilyenek régen nem voltak.
Az én orvos sógorom tanulni érkezett anno a kilencvenes években ide, tanulóvízummal, és mivel jól volt itt, itt maradt továbbra is a kórházban.
De amikor idejött, már készült a magyar kultúrára, ismerte részben a nyelvünket, meglepően jól beszél, és tudta, hová kerül. Nem idejött követelőzni, hogy ő nem beszél magyarul, de neki most egyetemet, házat, zsebpénzt és nem akarta a hat testvérét is idehozni.
Érted a különbséget?
A mostani migránsok és közte óriási a különbség, és még mondok neked valamit:a sógornak jó, mert különlegesnek számít, de azt mondta, ha sokan lennének itt mindenféle afrikai országokból, az közöttük vezetne durva konfliktusokhoz, mert a műveletlen rétegek ott ellenségnek tartják a kiemelkedett értelmiséget sokszor.
Nem veszekedési, hanem információs célzattal írtam le, ha megoldható értékeld hogy válaszoltam, és nem lepontozással. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!