Fideszesek ti szerintetek miért érdemes a Fideszre szavazni?
"Csakhogy párom alig kapott munkát, hiába diplomás"
Az se mindegy, milyen diplomás... diploma és diploma között akár ég és föld lehet a különbség
"Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek rájöttem hogy aki a győztesek között akar lenni az a FIDESZre szavazzon."
Azt gondoltam hogy hiába dumált itt mindenki bármit napokon keresztül, ez "rendben" De(!)
Még egy valamit hozzáfűznék választ sem várva már:
Te szerinted miért is leszel például te a győztesek között ha a fideszedre szavazol?
Ez az egyik amit soha nem értettem a kormánypárti táborban:
Ha nektek ebből konkrét hasznotok lenne és fizetnének az összeharácsolt pénzekből nektek személy szerint, vegyük úgy hogy okés.
De ez azoknak lesz jó, akik konkrétan az ő köreikhez tartoznak, nem tűnt föl hogy tesznek ti rátok is, sőt még jobban röhögnek rajta, hogy ezek után még mindíg ez kell...
Kedves utolsó!
Én nem vagyok Fidesz köreiben, de látványosan több pénzt tudok hazavinni, mint a Gyurcsány-kormány idejében. Többet adott ez a kormány, mint amennyit elvett.
"Én nem vagyok Fidesz köreiben, de látványosan több pénzt tudok hazavinni, mint a Gyurcsány-kormány idejében. Többet adott ez a kormány, mint amennyit elvett."
Igen, te a szerencsésebbek körébe tartozol, de sajnos ez az ország nagy részére nem vonatkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!