Fideszesek! Jól van ez így?
Már hogy zavarná?! A nagy vezér és a Párt fenyitja elménket és megvilágítja gondolatainkat!
Úgy látszik kevés volt az 40-50 cucializmus... kell még belőle.
Én is megtanítottam már a gyereknek:
- Kik dolgoznak Brüsszelben?
- A bürokraták!
Jó, a viccet félretéve, tényleg sok már a Soros kampány, meggyőződésem, hogy kontraproduktív, de ettől még Soros nagy gazember marad.
Nem véletlen hogy Soros fején egyes országokban vérdíj van.
De ezt nem Soros szervezi ő csak részt vesz benne. Valszeg jó pénzt kap érte ő is. Itt fog mellé a fidesz
Viccelődnek vele, nem értem mi ezzel a baj? Az én gyerekkoromban is voltak ilyen politikai csúfolódások kommunistázás és a nácizással meg osama bin ládenozással viccelődtünk otóbbit még angliában is elsütöttem pedig a Londoni metrórobbantások után pár héttel viccelődtünk(csere diák voltam), érdekes módon azon nem akadt ki senki.
Elég sokat változott a világ ha már politikai dolgokból nem lehet humort csinálni , ennyit a szólásszabadságról
Itt látszik igazán a kormány romboló tevékenysége, a gyűlöletre és félelemkeltésre alapozó propaganda mindenkire káros hatással van, beleértve a gyermekeket is.
Ugyanakkor a Fidesznek semmi, sem szent, a kampányban is előszeretettel használnak fel gyermekeket, mialatt néhány éve még elleneztét... Elvtelen, korrupt, mocskok.
Képesek tönkretenni egy egész társadalmat csak, hogy eltereljék a figyelmet a korrupt ügyeikről és nyugodtan folytathassák az ország "kirablását".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!