Az ellenzék nagy része miért nem próbál jó kapcsolatokat kiépíteni a határon túli magyarokkal?
"Tudod ők nem szavazatvásárlásra használták a készpénzt."
Mondom, uszításra. Az mindjárt jobb, nem?
#13: Ebben hol az uszítás? Egyszerű plakát, ami közli az MSZP álláspontját. Korábban a Fidesznek is ez volt a véleménye amúgy, be is linkeltem.
Az uszítás az, amit a Fidesz a migránsokkal, Sorossal, ellenzéki politikusokkal stb. csinál, az állandó hazugságok és lejáratókampányok. Egy hónapotok maradt még, élvezzétek ki.
Másik meg az, hogy elsőként te alkalmaztad azt, amiért Túrórudira rászóltál.
"de hát az Áder is, 93-ban"
Én nem azzal támasztom alá az ellenzéki pártok magatartását hogy a Fidesz is korábban ezt csinálta (leírtam #10-ben a véleményem, hogy miért csinálják), csak megemlítettem. Látom nem is nagyon tudtok mit kezdeni azzal hogy a Fideszetek egyszer A-t mond, másszor B-t.
"A fidesz sorosozása uszítás, míg a határon túliak elleni kampány csupán álláspont?" A plakáton hol látsz uszítást? Egyszerűen az van rajta hogy szavazzanak nemmel a népszavazáson. Az vitatható, hogy a határon túli magyaroknak lehetővé tegyük-e a kettős állampolgárságot, illetve azt hogy szavazhassanak, de az nem, hogy abban nincs uszítás, ha valaki ezzel nem ért egyet. Ezt ne hasonlítsuk már össze hogy a Fidesz propaganda napi szinten önti magából a hazugságokat.
De hogy ti is megértsétek, elmagyarázom a ti módszeretekkel is: Ha az MSZP uszított anno, akkor a Fidesz is, amikor a menekültekről szóló népszavazáson amellett kampányolt hogy szavazzunk nemmel.
Félreértettél, én semmi olyat nem állítottam, hogy a fidesz nem uszít. Épp ellenkezőleg, azt próbáltam meg megtudni tőled, hogy mi a különbség a két uszítás között. De eddig azon kívül, hogy a határon túliak elleni uszítással egyetértesz, a fideszével pedig nem, még mindig nem jutottunk előbbre. Sőt, a határon túliak elleni uszítás az szerinted nem is az volt. Mit szólsz ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!