Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék nagy része miért...

Az ellenzék nagy része miért nem próbál jó kapcsolatokat kiépíteni a határon túli magyarokkal?

Figyelt kérdés
Általános tapasztalat, hogy szidják őket, és a szavazóikat is uszítják ellenük. A Jobbik talán az egyetlen, aki próbál velük párbeszédre törekedni.

2018. márc. 9. 17:29
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A külhoniaknak kevesebb, mint a fele kettős állampolgár, 2014-ben pl a magyarországi lakcímmel nem rendelkező kettős állampolgároknak is csupán 10%-a szavazott. Elmesélnéd, hogy jött ki nálad az össz külhoni magyarságra vetítve a 95%?
2018. márc. 9. 17:59
 12/35 anonim ***** válasza:
#11: A levélben szavazók (tehát a külhoniak) közül akik szavaztak, azoknak 95%-a a Fideszre szavazott. [link]
2018. márc. 9. 18:17
 13/35 anonim ***** válasza:
50%

"Tudod ők nem szavazatvásárlásra használták a készpénzt."

Mondom, uszításra. Az mindjárt jobb, nem?

[link]

2018. márc. 9. 18:29
 14/35 anonim ***** válasza:
59%

#13: Ebben hol az uszítás? Egyszerű plakát, ami közli az MSZP álláspontját. Korábban a Fidesznek is ez volt a véleménye amúgy, be is linkeltem.

Az uszítás az, amit a Fidesz a migránsokkal, Sorossal, ellenzéki politikusokkal stb. csinál, az állandó hazugságok és lejáratókampányok. Egy hónapotok maradt még, élvezzétek ki.

2018. márc. 9. 18:48
 15/35 anonim ***** válasza:
34%
Ja és a legfontosabbat kifelejtettem: A válaszoddal elismerted, hogy a Fidesz közpénzből vesz szavazatokat, mert az volt a reakció hogy "dehát az MSZP is".
2018. márc. 9. 18:49
 16/35 A kérdező kommentje:
Pedig én is úgy gondolom, hogy van uszítás a határon túliak ellen. Amit az utóbbi kommentben nem értek, az az, hogy miért a kettős mérce? A fidesz sorosozása uszítás, míg a határon túliak elleni kampány csupán álláspont? Miben különbözik azon kívül, hogy egyikkel egyetértesz, másikkal nem?
2018. márc. 9. 19:03
 17/35 A kérdező kommentje:

Másik meg az, hogy elsőként te alkalmaztad azt, amiért Túrórudira rászóltál.

"de hát az Áder is, 93-ban"

2018. márc. 9. 19:05
 18/35 A kérdező kommentje:
Még egyet találtam: "korábban a fidesznek is ez volt a véleménye". Nos, akkor most elfogadott dolog hivatkozni arra, hogy "de a másik is", vagy nem?
2018. márc. 9. 19:08
 19/35 anonim ***** válasza:
7%

Én nem azzal támasztom alá az ellenzéki pártok magatartását hogy a Fidesz is korábban ezt csinálta (leírtam #10-ben a véleményem, hogy miért csinálják), csak megemlítettem. Látom nem is nagyon tudtok mit kezdeni azzal hogy a Fideszetek egyszer A-t mond, másszor B-t.

"A fidesz sorosozása uszítás, míg a határon túliak elleni kampány csupán álláspont?" A plakáton hol látsz uszítást? Egyszerűen az van rajta hogy szavazzanak nemmel a népszavazáson. Az vitatható, hogy a határon túli magyaroknak lehetővé tegyük-e a kettős állampolgárságot, illetve azt hogy szavazhassanak, de az nem, hogy abban nincs uszítás, ha valaki ezzel nem ért egyet. Ezt ne hasonlítsuk már össze hogy a Fidesz propaganda napi szinten önti magából a hazugságokat.

De hogy ti is megértsétek, elmagyarázom a ti módszeretekkel is: Ha az MSZP uszított anno, akkor a Fidesz is, amikor a menekültekről szóló népszavazáson amellett kampányolt hogy szavazzunk nemmel.

2018. márc. 9. 19:39
 20/35 A kérdező kommentje:

Félreértettél, én semmi olyat nem állítottam, hogy a fidesz nem uszít. Épp ellenkezőleg, azt próbáltam meg megtudni tőled, hogy mi a különbség a két uszítás között. De eddig azon kívül, hogy a határon túliak elleni uszítással egyetértesz, a fideszével pedig nem, még mindig nem jutottunk előbbre. Sőt, a határon túliak elleni uszítás az szerinted nem is az volt. Mit szólsz ehhez?

[link]

2018. márc. 9. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!