"Azt pedig megoldható, hogy olyanoknak legyen prioritásuk ebben a programban, akik tesznek is valamit az országért, adót fizetnek, gyermeket nevelnek, és adott esetben (ha a költségvetésnek szükséges), törlesztenek is valamit a lakás árából. "
Ilyen program már van, ezt nem kell feltalálni.:-) És itt bukott meg a családok londoni adófizetésének példája is. Szingliknek viszont nem tudom, miért kéne lakást biztosítani rögtön egyetem után, aki a mai helyzetben nem tudja diplomásként megoldani a lakhatását itthon, az valamit nagyon rosszul csinál. Mondom ezt úgy, hogy 2 felnőtt, diplomás gyerekem van, itthon dolgoznak, és köszönik, jól élnek.
"Szingliknek viszont nem tudom, miért kéne lakást biztosítani rögtön egyetem után"
Belőlük lesznek a családosok, a gyerekesek, azért. Annál előbb minél előbb saját, nem hiteltörlesztős lakást tudhatnak magukénak. Mielőbb el kell érni a mindenkori kormánynak, hogy a nem megélhetési gyerekgyártók kezdjenek végre szaporodni, de a lehető leggyorsabban. Valószínűleg ha holnap elkezdenék is már késő lenne :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!