Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez már a migránsozás legalja?

Ez már a migránsozás legalja?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. márc. 8. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Választási kampány van, mindent ebben a keretben kell értelmezni." (Lázár János)
2018. márc. 9. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

"Azt pedig megoldható, hogy olyanoknak legyen prioritásuk ebben a programban, akik tesznek is valamit az országért, adót fizetnek, gyermeket nevelnek, és adott esetben (ha a költségvetésnek szükséges), törlesztenek is valamit a lakás árából. "

Ilyen program már van, ezt nem kell feltalálni.:-) És itt bukott meg a családok londoni adófizetésének példája is. Szingliknek viszont nem tudom, miért kéne lakást biztosítani rögtön egyetem után, aki a mai helyzetben nem tudja diplomásként megoldani a lakhatását itthon, az valamit nagyon rosszul csinál. Mondom ezt úgy, hogy 2 felnőtt, diplomás gyerekem van, itthon dolgoznak, és köszönik, jól élnek.

2018. márc. 9. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:

"Szingliknek viszont nem tudom, miért kéne lakást biztosítani rögtön egyetem után"

Belőlük lesznek a családosok, a gyerekesek, azért. Annál előbb minél előbb saját, nem hiteltörlesztős lakást tudhatnak magukénak. Mielőbb el kell érni a mindenkori kormánynak, hogy a nem megélhetési gyerekgyártók kezdjenek végre szaporodni, de a lehető leggyorsabban. Valószínűleg ha holnap elkezdenék is már késő lenne :(.

2018. márc. 9. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy egy kormány feladata, hogy a saját országa polgáraival foglalkozzon, ne mást - aki gyűlöli a befogadókat, de az ennivalót elfogadja - pátyolgasson, főleg a saját országa polgárai hátrányára. Merkel, Juncker, meg a többi naplopó egy tál lencséért adta el az országát, a 21.század szégyenei. Azért, hogy a kieső lakosságot pótolja - mert az EU egyre öregszik - meg legyen rabszolga munkás - minek, a robotika, digitalizáció, technikai fejlődés szükségtelenné teszi őket - ezért nem érti senki, minek ide több millió migráns, ki fog nekik munkát adni. Ugyanis az okosak úgy gondolták, hogy megtanítjuk őket írni, olvasni, aztán már Kínába se kell kitelepíteni az üzemeket, mert itt is lesz elég rabszolga - csak nem kínai, hanem arab. Azonban nem hallgattak az okosabbakra, saját biztonságpolitikai szakértőikre sem és most kezd kiderülni, hogy beborult. Ha valaki azt hiszi, hogy most már ennél nem lesz rosszabb, nos téved - még csak az elején járnak! Még csak most jön a java!
2018. márc. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!