Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok mondani 1 jó dolgot,...

Tudnátok mondani 1 jó dolgot, amit a Fidesz megtett 12 év kormányzás alatt? (És nem a Jobbik programjából lopták)

Figyelt kérdés

2018. márc. 7. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Ingyenes gyermekétkeztetés, erzsébet utalvány stb.

,gazdasági szempontokból tömören ez a link beszámol

[link]

Nem tudom hogy balos vagy kormány oldal-e ez de utána néztem a megadott adatok stimmelnek

2018. márc. 7. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Állami szintű korrupció.

Jó látni, hogy jó pár ember durván meggazdagodik az adófizetők pénzéből.

2018. márc. 8. 01:38
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Az építőiparban dolgozom. Munkát adtak. Akkor is, amikor Vona Gábor még a Fideszben rontotta a levegőt.
2018. márc. 8. 05:50
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

A fideszről jót?

Ember hol élsz?!

Sokat kéne gondolkodni, és nagyon kéne (anyagilag) ösztönözni, hogy kiizzadjak valami jót róluk...

2018. márc. 8. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát én nemtom, de volt valami olyan hír, hogy az orvosoknak a hálapénzért nem kell adózni. Nekem ez szimpatikus volt. Egyáltalán azt nem értettem, hogy korábban minek merült föl, hogy kéne; amikor az gyakorlatilag egy ajándék a köszönet kifejezésére, hogy a doki meggyógyította a pácienst. Meg nemtom, pl szerintem a CSOK sem hangzik rosszul, hogy adtak 10milliót csak úgy családoknak. De mondjuk ennek konkrétan nem néztem utána, de így számomra mindenképpen pozitívnak tűnik eddig, hogy nem ástam bele magam a témába. Meg pl nemtom, hogy a gyerekeknek az ingyen étkeztetését azt akkor megoldották-e, viszont az a része meg nem tetszik, hogy 3 éves kortól kötelező az óvoda; mert ha az anyuka el tudná még otthon látni, és szívesen is maradna vele, akkor azt ne kötelezzék; de lehet, hogy lehet kérni még ilyen kikérőt, ha az anyuka még nem akarja feltétlenül, hogy ilyen korán elszakadjon a gyermekétől. Mert egy 3éves, ha az anyja jól bánik, foglalkozik vele, ellátja a kis dolgait, akkor miért ne maradhatna még mellette? Hát tök pici még; pl lehet az is, hogy nagyon anyás, és 3éves korában nem menne olyan hipp-hopp a leválás. Tehát ez nem feltétlenül az ő érdekük, a gyerekeké minden esetben; deviszont az mindeképpen jó, ha ingyen kapnak a gyerekek kaját. Hát kb ennyi ami nekem eszembe jutott.
2018. márc. 8. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
*Ja meg volt még valami, azt nem tudom, mennyire csak látszat dolog volt; de amikor húztak egy határt, hogy egy parlamenti képviselőnek is max 2millió lehet a keresete.Ezt nemtom, csak mondták-e vagy tényleg, de valszeg vannak cégeik és többet keresnek.
2018. márc. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!