Azok a nyugdíjasok, akik nem jobboldaliak (Fidesz), szerintetek visszaadják az Erzsébet utalványokat, vagy elköltik, ezzel mintegy meghazudtolva önmagukat?
Én a te logikádat nem értem. Szerinted listázni kéne mindenkit, és az alapján kaphatnának kedvezményeket, hogy jó helyre szavaztak-e? Esetleg csak azok, akik visszaküldték a nemzeti konzultációs íveket? Vagy hogy lenne fair szerinted?
Ezt a pénzt nem a Fidesz "csinálja" a semmiből, hanem a dolgozó és adózó emberek befizetéseiből oszt vissza.
Azt kéne bevésni neked is, hogy a politikusok vannak a népért, nem pedig fordítva.
Sajnálom, hogy nem sikerült megértenetek a kérdésem lényegét, vagyis az elveiket nem tisztelő nyugdíjasok kérdéskörét.
Na mindegy, majd legközelebb...
Szerintem te nem érted. A logikád mentén mondjuk egy nem fideszes egyetemista ne vegyen 90%-os bérletet vagy ne vegyen igénybe államilag finanszírozott félévet, vagy egy nem fideszes dolgozó ember családi adókedvezményt. Ez is a kormány döntése, ha nem lenne kedvezmény, akkor még kevesebb pénz maradna a zsebükben.
A példamutató állampolgár tehát elveszi a 10.000 Ft-os utalványt, és boldogan szavaz a Fideszre. Különben szembeköpi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!