Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a nyugdíjasok, akik nem...

Azok a nyugdíjasok, akik nem jobboldaliak (Fidesz), szerintetek visszaadják az Erzsébet utalványokat, vagy elköltik, ezzel mintegy meghazudtolva önmagukat?

Figyelt kérdés
Nem értem a logikát. Oké, ellenzik a kormány politikáját, de a pénz azért jól jön?

2018. márc. 7. 18:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én a te logikádat nem értem. Szerinted listázni kéne mindenkit, és az alapján kaphatnának kedvezményeket, hogy jó helyre szavaztak-e? Esetleg csak azok, akik visszaküldték a nemzeti konzultációs íveket? Vagy hogy lenne fair szerinted?

Ezt a pénzt nem a Fidesz "csinálja" a semmiből, hanem a dolgozó és adózó emberek befizetéseiből oszt vissza.

Azt kéne bevésni neked is, hogy a politikusok vannak a népért, nem pedig fordítva.

2018. márc. 7. 21:00
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#20: "Pont ezért kérdezem, nem?" Dehogy azért kérdezed. Te is tudod, hogy ilyen kérdésre, nem kaphatsz választ.
2018. márc. 7. 21:17
 23/32 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem sikerült megértenetek a kérdésem lényegét, vagyis az elveiket nem tisztelő nyugdíjasok kérdéskörét.

Na mindegy, majd legközelebb...

2018. márc. 7. 21:30
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#23: Amíg a politikusok sem tisztelik a politikai elveiket, addig ne várd el egy "átlagembertől".
2018. márc. 7. 21:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem érted. A logikád mentén mondjuk egy nem fideszes egyetemista ne vegyen 90%-os bérletet vagy ne vegyen igénybe államilag finanszírozott félévet, vagy egy nem fideszes dolgozó ember családi adókedvezményt. Ez is a kormány döntése, ha nem lenne kedvezmény, akkor még kevesebb pénz maradna a zsebükben.

A példamutató állampolgár tehát elveszi a 10.000 Ft-os utalványt, és boldogan szavaz a Fideszre. Különben szembeköpi magát.

2018. márc. 7. 21:41
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
A te logikád szerint a fideszes nyugdíjas,ha kormányváltás lenne lemondana a nyugdíjáról is szolidaritásból,vagy mi?:D
2018. márc. 7. 21:46
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem. A példamutató baloldali nyugdíjas szépen fogja az Erzsébet utalványokat, és odaadja egy rászoruló szomszédjának, mert ő maga nem fogadja el, hiszen "nem az ő kormánya" adta.
2018. márc. 7. 22:28
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az erővel azt is mondhatnád,hogy azok csak fizessék azokat az adókat,amiket a fidesz vezetett be,akik rájuk szavaztak!
2018. márc. 7. 22:47
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
#27: Tudod, azért sántít az egész, mert csak a baloldali nyugdíjasokkal vagy elfoglalva. Másrészt meg, attól, hogy nem örülnek neki, a mindenkori kormány, Magyarország kormánya, így az övék is. Nem kérhetnek maguknak külön kormányt, bármennyire is furcsa. És az állam nem csak jobb-, hanem baloldali adófizetőktől is "beszedi" a pénzt, amiből aztán visszacsorgat valamit. Teljes joggal gondolják úgy, hogy azt nem Orbán Viktortól és nem is a Fidesztől kapják.
2018. márc. 7. 22:54
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként elég furcsa elképzeléseid vannak egy ország működéséről. Ha én nem vagyok kormánypárti, akkor ezek szerint, semmilyen adókedvezményt, stb. ne használjak ki. Oké, csak akkor cserébe, ne vonjanak tőlem semmilyen adót, nemde?
2018. márc. 7. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!