Azok a nyugdíjasok, akik nem jobboldaliak (Fidesz), szerintetek visszaadják az Erzsébet utalványokat, vagy elköltik, ezzel mintegy meghazudtolva önmagukat?
Ki mondta, hogy az övék a pénz? Persze, hogy az emberek befizetése.
De ha nem döntenek úgy, akkor biza' nem kapnának a nyugdíjasok többet, csak azt, amit eddig is. Ezt a plusz juttatást pedig a Fidesz döntötte el, ha tetszik, ha nem. Mi nem világos ezen?
Az a nyugdíjas erkölcsileg érdemtelen a nyugdíjára aki nem Fideszes? Attól hogy a Fidesz lespórolt havi 833 forintot minden nyugdíjas emberről, amit majd most a választások előtt levélben elküldenek nekik, attól őket még ugyanennyire megilleti ez a pénz is. Az ellenzéki pártok is eljuttatnák a nyugdíjasokhoz ezt a támogatást, legfeljebb más formában.
Attól hogy most a pénzüket ilyen formában kapták meg, attól ez még az övék, dolgoztak, adót fizettek, és a nyugdíjazás minden eleme megilleti őket. Ennek a pénznek semmi köze nincs se Orbánhoz, se a Fideszhez.
Te vagy teljesen hülye vagy, vagy csak provokálsz.
14-es: Ezt sajnos nem tudom, gyanítom, ők sem adták vissza. Persze ez nem jogosítja fel a mostani, nem jobboldali nyugdíjasokat semmire. Tudod, ha valaki rosszat tesz, másnak attól még nem lesz szabad, ugye?
15: Hazudsz és fütyülsz.
# 16/16 Időpont ma 20:49
Ha feltettél egy kérdést, akkor ne te oktass itt mindenkit ki, és ne te pontozz le minden ellenérvet, hanem próbáld meg értelmezni amit írnak.
Undorító a fajtád, aki 1-1 ocsmány és trágár "beszólással" válaszol, az ilyenek miatt nem lehet sehol vitatkozni, mert kőbunkók vagytok minden vitához.
# 16/17 Időpont ma 20:49
"Hazudsz és fütyülsz."
Talán érvelni is kéne valamit, vagy arra képtelen vagy? Nem tudsz magyarul írni? Csak ilyen parasztos megjegyzésekre vagy képes, mint a parlamentben Orbán?
17-es: Én még nem pontoztam, lehet, hogy kéne, hogy "a fajtád" a megérdemelt helyére kerüljön?
18-as, 20:53: "Nyilván azt sem tudhatod..." - Pont ezért kérdeztem, nem? :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!