Mit gondoltok Lázár János bécsi kiruccanásáról?
A videó egy pontján azt mondja, hogy azokon a területeken, ahol megjelennek a bevándorlók, sokkal koszosabbak az utcák. Ezzel szerintem hatalmas öngólt lő, hiszen a felvételen olyan tiszta környék látható, amelyet Budapest nagy része megirigyelhetne.
Vagy arra pl. mi a magyarázat, hogy a migránsmentes Budapest ilyen:
[link] (Kőbánya-Kispest)
[link] (Mexikói út)
[link] (belvárosi utca)
Nem túl veszélyes környék és még tiszta is az utca.
Igaz mondta, hogy kérdezett migránsokat, de ez a felvételen ez, ez a kísérlet meg sem látszik, talán meg se próbálta?
Szerintem ez városonként változó és nem feltétlen a migránsoktól függ, hanem sokkal inkább a város vezetésétől. Bécs pont nem jó példa, mert ott azért eléggé rendben tartják a várost és ügyelnek arra, hogy ne legyen szemét.
Ellenben én voltam pl. Brüsszelben, na ott tényleg vannak olyan városrészek, amelyek tele vannak szeméttel, a villamos sínek között is óriási szemétkupacok, végtelenül kiábrándító volt látni. Sok nálunk nyugatabbra lévő európai országnak, sok városában jártam már(Annecy,Genf,Zürich,Amszterdam,München,Bécs,Prága,Firenze,Velence) és szinte mindig pozitív tapasztalataim voltak. Mindösszesen 1 olyan város volt, amelyet gusztustalanul ocsmánynak és szeméttől bűzlőnek találtam, és az Brüsszel.
HakapesziM
Nem számít, te is rosszul látod, szegény migránsokat támadják állandóan :((((
"Brüsszelben, na ott tényleg vannak olyan városrészek, amelyek tele vannak szeméttel"
Egész Brüsszel egy nagy büdös szemétdomb.
# 6 Furcsa én most 1 hónapon belül jártam sok Benelux városban, nálam pont Amszterdam volt a koszosabb, főleg a csatorna partján illetve maga a csatorna, a jégen azért hevert szemét rendesen.
Sokaknak nem fog tetszeni amit mondok, de szerintem az egyik legnagyobb képmutatás, hogy szidjuk a migránsokat a szemét miatt, miközben a magyar társadalom nem nagyon különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!