Erdély többségében miért fideszes?
A Jobbik a maréknyi gyöngyön megvehető indiánokhoz hasonlította az erdélyi magyarságot.
A Baloldal szerint az erdélyi magyarok románok.
Maradt a Fidesz, aki lehetővé tette nekik a szavazást stb.
A Jobbik mindent megtesz azért, hogy senkinek ne legyen kedve jobbikosnak lenni.
Aztán melyiket szeressék az erdélyiek? A DK - t?
Az Erdélyi magyarok többsége azért Fideszes, mert a magyarországi valóságot a médián keresztül tapasztalják meg, ahol a nap 24 órájában Fideszes propaganda megy.
Mivel nem élnek ebben a rendszerben, nem tudnak arra rájönni hogy hazugság amit nap mint nap az m1-en elmondanak.
Miért is lettem lepontozva? (egyes vagyok)
Vona kapott is tőlük egy marék gyöngyöt. :) És én még Gyurcsány románozására is emlékszem.
Hát mert az a nemzethy! Az a keresztyén!
Az kell a magyarnak!
#1.: "Maradt a Fidesz, aki lehetővé tette nekik a szavazást stb."
A "stb." utáni dolgokra volnék kíváncsi,hogy mit tett még a Fidesz értük?
A Jobbik az, amely nemcsak szavazódroidoknak szeretné látni az elszakított magyar közösségeket, hanem a revízió által újra az országunk egyenrangú részeinek. De ez úgy nem fog sikerülni, ha a területekről lemondó, barackfával a június 4-éket elbohóckodó álhazafi Fideszre szavaznak gondolkodás nélkül, bedőlve népámító propagandaszövegeinek.
6
Pl kettős állampolgárság.
A lényeg, hogy a Fideszen kívül egyik párt sem foglalkozik az erdélyiekkel, sőt, a baloldaliak elvennék a szavazati jogukat is. Te szavaznál arra, aki ha nyer, akkor utána elintézi, hogy többet ne szavazhass?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!