Magyarországon a legmagasabb az idegengyűlölet Európában. Miért?
Tudom hogy több éve megy a gyűlöletkeltő kormánypropaganda de miért fogékonyak erre az emberek itthon?
"HakapesziM amit leírtál azt pont úgynevezik hogy idegengyűlölet."
Olvasd el jobban, és idézd a passzust amely te szerinted idegengyűlölet.
Leírtam, hogy nem szívesen élnék most, 43 évesen, családos emberként egy fedél alatt huzamosabban a saját anyámmal.
Akkor gyűlölöm a saját anyámat?
Azért, mert valakit nem akarok befogadni, az még nem gyűlölet, miért lenne az? Még azzal sem feltétlenül élek együtt akit amúgy kedvelek. Kifejezetten szeretem a kutyákat, de a lakásba nem kéne. Szeretem a madarakat, de nem kell papagáj stb.
"Mit szólnál ahhoz ha az angolok vagy németek nem kívánnának együtt élni a képzetlen, sokszor analfabéta magyar bevándorlókkal?"
Joguk van hozzá. Persze a dolog érdekes, mert ezenközben tele az országuk mindenféle afrikai, ázsiai emberrel, nem egy terrortámadás történt már ott, de ha nekik a magyarok jelenléte aggályos - joguk van hozzá, hogy így érezzék. Az az ő hazájuk. Magyarország meg a miénk.
Egyébként BÁRKI jöhet élni és dolgozni Magyarországra, csak ennek vannak törvényi feltételei.
Amellett az egész magyar történelem igazolja a magyar nép mennyire befogadó, jelentkezzen már valaki, aki ide ír, akinek a felmenői között nincs tót, sváb, szerb stb.
Úgyhogy ennyit erről, próbálkozásnak is gyenge.
"Zsidók mesélhetnének erről. A 2. vh alatt nagyon sok zsidót deportáltak Magyarországról"
Minden más, a németek által megszállt országból is deportáltak zsidókat, győztes országokból is.
Magyarországot LEGUTOLSÓKÉNT szállta meg Hitler.
Tehát ez mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!